PARTIZAN SE VRAĆA SA NEGATIVNIM SKOROM! Stevanovićeva greška SKUPO koštala crno-bele protiv Fenera!
Partizan - Fenerbahče, Foto: FK Partizan

poraz u generalci

PARTIZAN SE VRAĆA SA NEGATIVNIM SKOROM! Stevanovićeva greška SKUPO koštala crno-bele protiv Fenera!

Minimalac Fenera protiv Partizana u Gracu

Objavljeno: 20:33h

Fudbaleri Partizana su poraženi od ekipe Fenerbahče u prijateljskom meču u Gracu rezultatom 1:0, što im je bila poslednja pripremna utakmica.

Izabranici Ilije Stolice su na pripremama poraženi od rumunskog Kluža 1:0, a potom su savladali Spartak iz Trnave sa 3:0, da bi usledio novi poraz.

Zanimljivo, Partizan bi ovog leta sa Fenerom mogao da odigra i zvanični meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope s obzirom na to da je turski tim jedan od potencijalni rivala.

FK Partizan, FK Fenerbahče, Fudbal
foto: FK Partizan

Nije dugo trebalo igračima turske ekipe da stignu do gola. Kumovala je tome greška golmana Partizana Nemanje Stevanovića koji je odugovlačio sa ispucavanjem lopte. To je bilo dovoljno za prekaljenog asa kakav je Ener Valensija. Nekada premijerligaški fudbaler je izblokirao Stevanovića i sproveo loptu u mrežu već u 2. minutu.

U svim drugim parametrima igre, u nastavku duela, crno-beli su bili gotovo ravnopravan rival Turcima, koji ih, sem 11 na terenu, bilo još bar 3.000 na stadionu "Merkur arena" u Gracu, koja verovatno odavno ne pamti bolju atmosferu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.