TO JE GOTOVA PRIČA: Brazilski štoper otkrio da li karijeru nastavlja u Zvezdi!
Rodrigao, Foto: Profimedia

da vidimo

TO JE GOTOVA PRIČA: Brazilski štoper otkrio da li karijeru nastavlja u Zvezdi!

Pričalo se i o interesovanju Zenita za njegove usluge, ali on je istakao da ga niko nije kontaktirao povodom toga, kao ni da ga klub nije obavestio o tome

Objavljeno:

Štoper Sočija Rodrigao koji se ovog leta dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom neće napustiti taj klub, rekao je u današnjem intervjuu koji je objavio ruski "Šampionat".

Nije prvi put da Zvezda ostaje bez "već viđenog posla" tokom prelaznih rokova, a Rodrigao potpada pod taj slučaj. Još pre mesec dana se govorilo da će on ojačati bedem ispred gola Milana Borjana, da bi potom spekulacije stagnirale i sada dobile svoj epilog - Rodrigao, za sada, neće pojačati crveno-bele.

To je potvrdio u razgovoru za "Šampionat", gde je govorio o lepoti življenja u Sočiju.

Rodrigao, Fudbal, FK Soči
foto: Youtube/printscreen

- Osećam se prijatno u Rusiji i Sočiju. Odlično sam prihvaćen tako da ne želim nigde da idem. Sve dok se moja porodica ne žali da živimo u Rusiji i ova situacija nikome ne pravi problem, nastaviću da igram ovde - rekao je Rodrigao.

Pričalo se i o interesovanju Zenita za njegove usluge, ali on je istakao da ga niko nije kontaktirao povodom toga, kao ni da ga klub nije obavestio o tome.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.