ŠOU NASTUP NOVAJLIJA U ZVEZDINOM TIMU: Kangva nasmejao sve do suza, Mustafa pevao domaći hit! (VIDEO)
Kangva, Bukari Mustafa su žestoko nasmejali nove saigrače, Foto: Printscreen/Instagram/@ohikhuaeme_o99

popadali sa stolica

ŠOU NASTUP NOVAJLIJA U ZVEZDINOM TIMU: Kangva nasmejao sve do suza, Mustafa pevao domaći hit! (VIDEO)

Pesmu po izboru otpevao je i Osman Bukari koji je repovanjem naveo jednog saigrača da traži da se ugasi svetlo u prostoriji zbog atmosfere

Objavljeno: 19:32h

Po jednom običaju se ni Superliga Srbije ne razlikuje od Premijer lige - na pripremama pred početak sezone novajlije u ekipi imaju jednu vrstu predstavljanja saigračima i to tako što pred svima pevaju pesmu po izboru.

Tako su u taboru Crvene zvezde zadatak, koji je za većinu fudbalera neprijatan, imali Kings Kangva, Osman Bukari, Mustafa Ibrahim, ali i neki od omladinca koji su se priključili seniorskoj ekipi.

Prvi je na "scenu" stupio Vladimir Lučić koji je otpevao sada jednu od najpopularnijih pesama kod sportista "Jutro je". Nakon izvedbe pesme Nade Topčagić, mikrofon su preuzeli Lučićevi vršnjaci, da bi potom red stigao i do Zvezdinih igrača sa afričkog kontinenta.

Kings Kangva je pobrao mnogo simpatija kod saigrača, a sigurno će tako biti i kod navijača, pošto je on umesto pesme skandirao ime svog kluba: "Zvezda, Zvezda"...

Pesmu po izboru otpevao je i Osman Bukari koji je repovanjem naveo jednog saigrača da traži da se ugasi svetlo u prostoriji zbog atmosfere.

A posebno zanimljiv je bio "nastup" Ibrahima Mustafe koji je otpevao pesmu na srpskom "Mala voli gada".

I ne treba da čudi što je Mustafa već naučio srpske pesme, pošto je u našoj zemlji od 2019. godine, kada ga je Zvezda dovela, ali i prosledila na brojne pozajmice u Zlatibor, Sremsku Mitrovicu, Novi Pazar, da bi se konačno priključio prvom timu crveno-belih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.