Grobare nije oduševio na prvu: Sadikova cena se u Partizanu DUPLIRALA, a sada je VRTOGLAVA! Deo će stići u Humsku!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

dobar njuh save miloševića

Grobare nije oduševio na prvu: Sadikova cena se u Partizanu DUPLIRALA, a sada je VRTOGLAVA! Deo će stići u Humsku!

- Ne slažem se da je Nigerijac limitiran tehnički, jer kada postignete toliko golova, uz veliki broj asistencija, morate imati vrhunsku tehniku, nema tu slučajnosti - rekao je bivši golman Partizana

Objavljeno: 09:51h

Kada ga je prvi put videla Partizanova publika bila je prilično skeptična, nisu verovali da Umar Sadik može da bude pravi čovek za njihov tim, ali nakon godinu dana Nigerijac ih je sve demantovao i pokazao da ima ogroman potencijal.

2019. godine je u crno-belom dresu na 18 mečeva postigao 11 golova.

Godinu dana kasnije na 16 utakmica dao je sedam golova i onda je usledio transfer u Almeriju, za koju je za sada nastupio 76 puta uz 38 pogodaka.

Tih godina kada je ralizovan transfer u Partizan, Savo Milošević je video da nezgrapni momak ima nešto u sebi, da može da bude veliki napadač.

ŠPANCI ODLEPILI ZBOG VRELE ŽENE ŽENE UMARA SADIKA, A KAKO I NE BI: I vi ćete kada pogledate njen GRUDNI KOŠ! (FOTO)

1 / 12 Foto: Starsport©

Sadik je predstavljao jednog od najtraženijih napadača Evrope, a o njemu je pričao i poznati fudbalski radnik Ranko Stojić.

- Umar Sadik bi mogao da bude prvi stranac koga će naši “večiti“ prodati za veliki novac. Za njegov meteorski uspon najviše je zaslužan Savo Milošević, ali smatram da je još rano razmišljati u pravcu njegove prodaje.

Ranko Stojić
Ranko Stojićfoto: Saša Pavlić Koky

Ne slažem se da je Nigerijac limitiran tehnički, jer kada postignete toliko golova, uz veliki broj asistencija, morate imati vrhunsku tehniku, nema tu slučajnosti - rekao je bivši golman Partizana i reprezentacije, a sada jedan od najpoznatijih menadžera na ovim prostorima, Ranko Stojić, u razgovoru za list “Danas“.

Partizan je kupio Sadika od Rome za 2,5 miliona evra, a prodat je Almeriji za 5 miliona.

Današnja njegova vrednost procenjuje se na 18 miliona, a jedan deo će ići u kasu crno-belih, samo još nije poznato gde će Umaru iz Španije.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.