REAL MADRID POKUŠAVA DA ZADRŽI OVOG IGRAČA: Ali on ima jedan problem...
Toni Kros (desno), Foto: EPA/Enric Fontcuberta

javiće im se...

REAL MADRID POKUŠAVA DA ZADRŽI OVOG IGRAČA: Ali on ima jedan problem...

Nemac bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Toni Kros sa Real Madridom ima ugovor do kraja iduće sezone i čelnici kraljevskog kluba su u nekoliko navrata pokušali da dogovore produženje saradnje sa iskusnim vezistom, ali nisu imali baš nekog uspeha.

Kako je objavio madridski "AS" ovaj 32-godišnjak iznenadio je Florentina Pereza jer je ponovo odbio novi ugovor, te je iskreno priznao da mu to sada nije u interesu.

"ZA 90 MINUTA TI USPEŠ DA SMISLIŠ OVA DVA US*ANA PITANJA?" - As Reala izvređao zemljaka u prenosu uživo! (VIDEO)

Nemac je u prvaka Lige šampiona došao na leto 2014. godine iz Bajerna za 32 miliona evra i bio je pun pogodak jer je već osam godina standardni član prve postave kraljevskog kluba i osvojio je sve što je mogao.

I Perez je svestan koliko je Kros važan i smatra da može još nekoliko sezona da igra na vrhunskom nivou, ali Nemac očigledno ima drugačija razmišljanja.

Španski mediji su objavili da Kros i nema više toliko motivacije kao pre jer je u karijeri uspeo da osvoji skoro sve što je mogao. Iako ima tek 32 godine, on razmišlja da završi karijeru.

Nemac je poručio čelnicima Reala da mu treba vremena da razmisli i da će im tek sledeće sezone saopštiti da li će ostaje u klubu ili će završiti svoju karijeru. Odlazak u neki drugi klub trenutno mu uopšte nije opcija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.