"BUDALA SAM ALI NE IZDAJNIK"! Vlahovićev trener bi da izbegne davanje alimentacije: Za tri godine dao 200.000 evra!
Masimilijano Alegri, Foto: AP/Peter Dejong

fk juventus

"BUDALA SAM ALI NE IZDAJNIK"! Vlahovićev trener bi da izbegne davanje alimentacije: Za tri godine dao 200.000 evra!

Trener Juventusa Masimilijano Alegri imao je tmurnu sezonu, ostao je bez trofeja, a problemi su se nastavili i u privatnom životu.

Objavljeno:

Alegri je tužio svoju bivšu devojku Klaudiju Ugi jer je nezakonito trošila deo alimentacije plaćene za njegovog 11- godišnjeg sina Đorđija. Kako prenosi Korijere dela Sera, Alegri plaća 10.000 evra Klaudiji, koja mu je rodila sina 2011. godine. Istina, par je raskinuo i pre njegovog rođenja.

- Kriza je počela tokom trudnoće - kratko je rekao Alegri. - Međutim, moja savest je čista. Ja sam budala, ali nisam izdajnik - dodao je on.

ON BI, ALI ŽENA NE DAJE! Di Marija ostaje slobodan igrač jer MORA DA UGODI ZAHTEVIMA SUPRUGE

2014. su se ponovo zbližili, ali su tri godine kasnije potpuno raskinuli.

Sada im se pridružio samo sin Đorđi, ali i tužba.

1 / 8 Foto: EPA/Allesandro Di Marco

Alegri se 2021. godine obratio sudu u Torinu da postigne dvostruko smanjenje alimentacije - do 5.000 evra.

TRAGEDIJA U PORODICI VLAHOVIĆ: Dušan ostao bez velike podrške u životu, potresan oproštaj! (FOTO)

To pravda činjenicom da je nezaposlen od 2019. godine kada je napustio Juventus, u koji se vratio dve godine kasnije. Izgovor da je nezaposlen očigledno nije bio dovoljan sudu da mu smanji alimentaciju, pa je otišao korak dalje i ustanovio da sredstva koja je prebacio na poseban račun nisu korišćena samo za njegovog dečaka, već je Klaudija, kako je rekao, uzela novac i školovala i drugo dete, ali ga je potrošila na sebe i na kupovinu raznih stvari.

S tim u vezi, trener se obratio tužilaštvu, gde je tokom istrage utvrđeno da je žena potrošila više od 200 hiljada evra za tri godine: od 2018. do 2021.

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović
Masimilijano Alegri i Dušan Vlahovićfoto: Profimedia

Klaudija je već optužena, ali njeni advokati pokušavaju da brane njenoj. Između ostalog, kažu da je besmisleno očekivati da novac od Alegrija koristi samo za Đorđija.

- To je kao da očekujete da majka u tročlanoj porodici svojoj ćerki kupi džemper manje vrednosti od sina samo zato što je otac bogatiji od drugog - naglašavaju advokati.

GOTOVO JE! Lacio više ne računa na Sergeja - Hrvat menja Srbina!

Dokumenti pokazuju da je Klaudija uvek ulagala Alegrijev novac u interesu porodice u kojoj je njegov sin odrastao. Alegri ima još jednu ćerku, Valentinu, iz braka sa bivšom Plejboj manekenkom Glorijom Patrikom.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.