ZVEZDA IZBEGLA PORAZ!
FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

pripreme

ZVEZDA IZBEGLA PORAZ!

Fudbaleri Crvene zvezde izbegli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji u drugom kontrolnom meču. Nakon što su u prvom pobedili Bravo sa 2:1, u drugom su remizirali protiv Domžala sa 1:1. Gol spasa doneo je Zvezdin "klinac", Vladimir Lučić, koji sutra puni 20 godina.

Objavljeno: 21:10h

Domžale je došao u vođstvo u 28. minutu preko Ivana Durdova, koji je iskoristio jednu od retkih prilika koju je Domžale imao na ovom meču, kada je glavom sproveo loptu u mrežu posle centaršuta sa desne strane i nesporazuma u odbrani crveno-belih.

BINA JE STALNO NOSIO PIŠTOLJ, Šaban je bio do ja*a! Kako je traka pripala Diki? SKENIRANA EKIPA ZVEZDE IZ ‘91.

Ipak, Zvezda je bila u polju znatno bolji rival, imala je nekoliko sjajnih šansi u prvom poluvremenu, a jedan od najpozitivnijih utisaka je svakako Osman Bukari, koji je po desnom boku pravio velike probleme Slovencima i pokazao da će biti veliko pojačanje.

Imao je i Pavkov veliku šansu za gol u prvih 45 minuta, ali lopta nije htela u gol.

Crveno-beli su na startu drugog poluvremena nastavili da igraju napadački, dok se Domžale povuklo i branilo rezultat. U 65. minutu su oba trenera izmenila čitavu postavu.

Zvezda je počela meč u postavi: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić, Kanga, Kangva, Ivanić, Katai, Bukari, Pavkov, a nakon svih izmena je sastav izgledao ovako: Popović - Sanogo, Bogdanović, Gobeljić - Srnić, Stanić, Nikolić, Mustafa - Ben, Lučić - Mustafa.

Kada je delovalo da će Zvezda da zabeleži prvi poraz, 19-godišnji Vladimir Lučič je preko fenomenalne akcije uspeo da poravna rezultat. Najpre je Veljko Nikolić poslao loptu u prostor, ona je došla do Srnića, koji je nesebično dodao do Lučića, koji je zakucao loptu u mrežu za konačnih 1:1 i svoj prvenac u dresu Zvezde.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.