NUNJES, SADIK, PA MILOVANOVIĆ? Almerija poslala ponudu za napadača Partizana, šta "koči" transfer?
Marko Milovanović, Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

on je sledeći

NUNJES, SADIK, PA MILOVANOVIĆ? Almerija poslala ponudu za napadača Partizana, šta "koči" transfer?

Urugvajac je jedna od zvezdi ovog prelaznog roka jer je otišao iz Lisabona u Liverpul za 75 miliona evra (realni bonusi dižu transfer na okruglo 100 miliona), a 20% tog transfera ide Almeriji

Objavljeno:

Španska Almerija postaje pravi primer uspešnog poslovanja u savremenom fudbalu. Znamo već da je povratnik u La Ligu napravio odličan posao angažmanom Umara Sadika iz Partizana koji ih je golovima vodio ka eliti, ali i značajno podigao sebi cenu na tržištu.

Manje je poznato da je Sadik u Almeriju stigao kao zamena za Darvina Nunjesa koji je mesec dana ranije prodat Benfici za 24 miliona evra. Urugvajac je jedna od zvezdi ovog prelaznog roka jer je otišao iz Lisabona u Liverpul za 75 miliona evra (realni bonusi dižu transfer na okruglo 100 miliona), a 20% tog transfera ide Almeriji!

Umar Sadik
foto: Profimedia

Sada se Španci spremaju da unovče i Sadika, od čega odavno korist očekuju u Partizanu, a njegovog naslednika Almerija vidi ponovo u Humskoj.

Ovoga puta žele da kupe Marka Milovanovića i poslali su zvaničnu ponudu za mladog napadača, prenosi Telegraf.

Vlasnici Almerije su ponudili crno-belima 3.500.000 evra u gotovini, koji bi sa bonusima mogli da "prebace" i cifru od 5.000.000 evra, a na sve to bi Partizanu pripalo i čak 50 odsto od dalje prodaje igrača, koliko su ponudili Španci.

Marko Milovanović
foto: Starsport©

Ali, postoji i "kvaka" koja koči realizaciju posla i na njoj za sada insistira zainteresovani klub, a to je da se u transfer Milovanovića nekako "uvežu" i preostali bonusi od Sadika - pomenutih 500.000 za nastupe, gde nedostaje samo jedan meč Nigerijca u avgustu da Partizan stekne pravo na isplatu i deset odsto od dalje prodaje.

Almerija traži da im crno-beli "precrtaju" te bonuse, što u Humskoj decidirano odbijaju. Zbog svega navedenog transfer trenutno "stoji u mestu", dok Partizan merka i druge opcije, kojih ima iz Nemačke, ali i Italije i Belgije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.