LEPE VESTI ZA PARTIZAN: Stigla 3 pojačanja u crno-beli tabor, sad su se napokon kompletirali!
Fudbaleri Partizana, Foto: Espreso/Srđan Novaković

sad može da se radi

LEPE VESTI ZA PARTIZAN: Stigla 3 pojačanja u crno-beli tabor, sad su se napokon kompletirali!

Naravno, njima će biti potrebno određeno vreme da uhvate ritam sa ostatkom ekipe

Objavljeno: 08:15h

Partizan je juče odigrao prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, poražen je od rumunskog Kluža sa 1:0, ali novi trener crno-belih Ilija Stolica nije mogao da računa na sve igrače.

Najviše problema imao je na štoperskim pozicijama, jer su Siniša Saničanin i Igor Vujačić dobili produžen odmor zbog reprezentativnih obaveza, a nedostajao je i vezista Danilo Pantić koji je dugo pauzirao zbog povrede kolena. Takođe, zbog povreda nisu nastupili ni napadači Rikardo Gomeš i Marko Milovanović, a tokom meča se povredio povratnik u redove crno-belih Zlatan Šehović, pa je posle meča šef struke Partizana bio prilično zabrinut.

Ali, danas je situacija već bolja, jer su se ekipi konačno priključili i Saničanin, i Vujačić, i Pantić.

FK Partizan, Pripreme, Fudbal
foto: FK Partizan

Naravno, njima će biti potrebno određeno vreme da uhvate ritam sa ostatkom ekipe, ali za Stolicu je najvažnije što sada ima sve raspoložive igrače u Sloveniji, izuzev omladinskog reprezentativca Mihajla Ilića koji je sa ''Orlićima'' na Evropskom prvenstvu.

Ono što se sada očekuje jeste dolazak još nekog pojačanja, a trener Partizana je juče izrazio nadu da će uprava u što kraćem roku završiti planirano po tom pitanju.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.