ČEFERIN KOD PIKSIJA: Kaže da SRBIJA ima ono što nema nigde u EVROPI, očekuje dobar rezultat Orlova u Kataru!
Predsednik UEFA i Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS

kakva čast!

ČEFERIN KOD PIKSIJA: Kaže da SRBIJA ima ono što nema nigde u EVROPI, očekuje dobar rezultat Orlova u Kataru!

"Piksi je bio legenda kao igrač, a sad vidimo koliko je dobar trener"

Objavljeno: 16:22h

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin posetio je FSS.

Gost Fudbalskog saveza Srbije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi bio je predsednik UEFA Aleksander Čeferin. Prvi čovek evropskog fudbala došao je u društvu jednog od najbližih saradnika, direktora nacionalnih asocijacija u UEFA Zorana Lakovića.

Uvažene prijatelje iz UEFA ugostili su zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, počasni predsednik Tomislav Karadžić, direktora A tima Stevan Stojanović i selektor A reprezentacije Dragan Stojković.

ČEFERIN I PIKSI OČI U OČI! Predsednik UEFA stiže u Beograd, a evo šta je povod!

Dan ranije predsednik UEFA bio je na promociji knjige svog oca Petera, gde se takođe sreo sa brojnim osobama iz srpskog fudbala i srpskog sporta. Gospodin Čeferin je poslednji put u Beogradu bio 2019, dok je prvi put SC FSS obišao u martu 2017. godine.

- Sinoć je bilo odlično, opušteno sa mnogo prijatelja. Retko imam posete u nekoj državi gde se osećam tako dobro. Što se tiče trening centra, za mene je fascinantan. Verujte mi da sam video praktično sve trening centre u Evropi, ovo nemaju ni najveće zemlje - istakao je predsednik UEFA na početku razgovora za Fudbalski savez Srbije.

FSS
foto: FSS

Gospodin Čeferin je zatim prokomentarisao i saradnju sa FSS.

- Prvo nisam neki diplomata. Iskreno mogu da kažem da je saradnja sa FSS, predsednikom i generalnim sekretarom, idealna. Ne može biti bolja. Ovde se osećam kao kod kuće.

Uvaženi gost iz UEFA posebno se osvrnuo i na angažman Dragana Stojkovića u FSS na mestu selektora A reprezentacije sa kojom se plasirao na SP u Kataru.

O OVOME ĆE SE TEK PRIČATI! Kako nas je Piksijeva filozofija odvela u Katar - jedna rečenica zapisana u LEGENDU

- Piksi je bio legenda kao igrač, a sad vidimo koliko je dobar trener. Imate odličnu ekipu i za mene plasman na svetsko prvenstvo nije ništa senzacionalno. Vi to zaslužujete i ja sam siguran da će rezultat Srbije na svetskom prvenstvu biti odličan.

Po mnogo čemu Svetsko prvenstvo u Kataru će biti specifično, sve selekcije biće u jednom gradu, takmičenje se održava u praktično zimskom periodu…

- Iako je specifično svetsko prvenstvo zbog toga što se održava u novembru i decembru i na malom prostoru, siguran sam da će organizacija biti odlična. Baš su se posvetili i rade mnogo na tome. Biće drugačije, zanimljivije.

FSS
foto: FSS

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.