UZNEMIRUJUĆA PRIČA! NARKO BOS MU PUCAO U GLAVU: Žena i kum mu zabili nož u leđa!
Salvadore Kabanas, Foto: Profimeida

životna priča

UZNEMIRUJUĆA PRIČA! NARKO BOS MU PUCAO U GLAVU: Žena i kum mu zabili nož u leđa!

Pred paragvajskim fudbalerom Salvadoreom Kabanasaom (41) bio je transfer života, ali mu je jedna noć promenila život.

Objavljeno: 09:00h

Kabanas je jedva preživeo nakon što ga je upucao narko-bos, a po izlasku iz bolnice saznao je da su mu menadžer i bivša žena opljačkali 10 miliona dolara.

Kabanas je postao velika zvezda nakon što je odveo svoju zemlju na Svetsko prvenstvo 2010. i očekivalo se da će zarađivati 2,5 miliona dolara po sezoni u Mančester junajtedu.

- Rekli su mi da idem u Evropu, u Mančester junajted. Moj tadašnji klub Amerika mi je udvostručio platu, dali su mi stanove u Akapulku i Kankunu da ostanem - rekao je tada.

U januaru 2010. nesrećni Kabanas je zajedno sa suprugom i deverom izašao u čuveni noćni klub u Meksiko Sitiju, nakon čega nije mogao ni u najluđim snovima da pretpostavi šta će mu se dogoditi.

Naime, nepoznati muškarac je prišao Kabanasu u toaletu i hladno ga pucao u glavu.

- Danas ti je poslednji dan u životu jer ćeš umreti. Kradete od nas Meksikanaca - bile su reči jednog od najpoznatijih meksičkih dilera.

Na sreću, Kabanas je preživeo, ali je metak ostao u njegovoj glavi i od tada ima problema sa pamćenjem. Diler je nakon dugog suđenja za pokušaj ubistva osuđen na 20 godina zatvora, Paragvajski fudbaler je tada imao 30 godina i bio je na vrhuncu fudbalske karijere, ali se dugo oporavljao i dve godine je bio odsutan sa terena.

Brojni navijači kampovali su ispred bolnice kako bi mu pružili podršku u teškim trenucima kroz koje je prolazio. Nastavio je da igra fudbal za niželigaš iz svog rodnog Kluba 12 de Oktobre, a nakon što je napustio bolnicu i jedva dobio bitku za život, saznao je da su ga opljačkala bivša supruga i menadžer.

Kabanasov račun je ispražnjen za deset miliona dolara, a uz to, njegova supruga je okrenula decu protiv njega, zbog čega uopšte nije u kontaktu sa njima.

- Žaliću celog života što sam otišao u noćni klub. Još više ću se kajati što sam bio tamo sa bivšom ženom koja je uradila to što je uradila. Najviše me boli izdaja bivše žene i mog menadžera, njih dvoje su radili iza mojih leđa, a ja ništa nisam znao. Bio mi je kum - rekao je Kabanas.

Ostao je praktično bez ičega, a da bi preživeo počeo je da radi sa roditeljima u pekari zajedno sa roditeljima, a uz pomoć države uspeo je da stane na noge i sada poseduje sopstveni automobil.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.