MESI NE MOŽE BEZ FUDBALA NI NA ODMORU: A Antonela s godinama izgleda sve BOLJE i BOLJE... (video)
Lionel Mesi uživa na odmoru sa suprugom i decom, Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

IDILA NA IBICI

MESI NE MOŽE BEZ FUDBALA NI NA ODMORU: A Antonela s godinama izgleda sve BOLJE i BOLJE... (video)

As "Svetaca" i njegova lepša polovina uživaju na Ibici sa Franseskom Fabregasom i njegovom suprugom Danijelom Seman

Objavljeno:

Lionel Mesi u petak puni 35 godina, ali ipak se od njega očekivala mnogo bolja prva sezona u Pari Sen Žermenu. Slavni Argentinac je ostao u senci Kilijana Mbapea, ali sve će mu biti oprošteno ako do kraja boravka u Parizu donese navijačima toliko željeni pehar Lige šampiona.

Posle naporne sezone, Leo se nalazi na odmoru sa porodicom a ni tamo ne može bez fudbalske lopte.

Supruga Antonela Rokuco je podelila na Instagramu snimak kako Mesi sa sinovima igra fudbal dok na horizontu zalazi sunce.

As "Svetaca" i njegova lepša polovina uživaju na Ibici sa Franseskom Fabregasom i njegovom suprugom Danijelom Seman, a Antonela sve češće deli slike na kojima pokazuje svoje zgodno telo. S godinama, izgleda sve bolje i bolje.

1 / 5 Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

Pošto se FIFA povela za novcem a ne zdravljem igrača pa će prvi put u istoriji Svetsko prvenstvo u fudbalu biti održano u novembru i decembru da se izbegnu nehumane temperature leti u Kataru, Mesi će morati vrlo brzo da počne još jednu napornu sezonu.

Ali, za to su vi, na kraju krajeva, enormno plaćeni. A Leu će titula svetskog prvaka sa Argentinom sigurno biti još bitnija od LŠ-a sa PSŽ-om. Možda i poslednja prilika da nadmaši slavu Maradone, ali i velikog rivala Kristijana Ronalda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.