MAMIĆU TI, MODRIĆU! "Ja sam ga uzeo u Dinamo kao IZBEGLICU, a ne sme da kaže: BANDO JEDNA, MAMIĆ NIJE NIŠTA UKRAO!"
Luka Modrić/Zdravko Mamić, Foto: EPA/Sergio Perez, Beta

ZDRAVKO LJUT NA REPREZENTATIVCE HRVATSKE

MAMIĆU TI, MODRIĆU! "Ja sam ga uzeo u Dinamo kao IZBEGLICU, a ne sme da kaže: BANDO JEDNA, MAMIĆ NIJE NIŠTA UKRAO!"

Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije . kaže Zdravko Mamić

Objavljeno:

Zdravko Mamić nije dosta dugo držao konferenciju za medije, što je i sam potvrdio, ali je ovu 20. juna morao da održi s obzirom na neka dešavanja koja se povezuju sa njegovom porodicom.

Tom prilikom alfa i omega Dinamo Zagreba dotakao se i fudbalera Hrvatske, najviše Luke Modrića, kojima je donekle zamerio što ne kažu neku lepu reč za njega.

- Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo - rekao je Mamić.

Luka Modrić
foto: EPA/Stuart Franklin

Pojasnio je i kako je došlo do transfera druge dvojice igrača koje je pomenuo u govoru.

- Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usudi da kaže lepu reč za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti momci vole i poštuju, ali se plaše - završio je Mamić.

Podsećanja radi, Mamić se već četiri godine skriva od hrvatskog pravosuđa u Bosni i Hercegovini, a s vremena na vreme napravi konferenciju za medije na kojoj se ređaju ispadi.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.