MAMIĆ SE SPRDA SA STRATEGIJOM HAJDUKA: "Ne želim da budem 'HEJTER', ali..."
Foto: Beta

besplatan savet uspešnog čoveka, IZ IZGNANSTVA

MAMIĆ SE SPRDA SA STRATEGIJOM HAJDUKA: "Ne želim da budem 'HEJTER', ali..."

Manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se menjaju iz minuta u minut, svi vi odrasli na internetu to znate - poručuje Zdravko Mamić

Objavljeno:

Hajduk je juče izgubio od Slaven Belupa, što je naravno naljutilo navijače kluba iz Splita. Fudbaleri su 'postrojeni' nakon meča, a na društvenim mrežama dobili su veliki broj kritika.

Danas je trener Jens Gustafson otpušten, a sve se dešava samo nekoliko dana nakon što je uprava predstavila plan po kom predviđa da će klub sa Poljuda do 2027. osvojiti dve titule prvaka i izboriti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Oglasio se i njihov nekadašnji suparnik iz Dinama, najpoznatiji hrvatski begunac, Zdravko Mamić. On se nalazi u susednoj Bosni i Hercegovini i pažljivo prati sva dešavanja.

Zdravko Mamić
foto: Beta

Dao je i komentar na nedavno objavljenu strategiju Hajduka koja predviđa i da prosečna starost prve ekipe bude između 24 i 26 godina.

- Pre dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini i dalje donose petoletke i to ni više ni manje nego na području uspeha, u sportu. Ne organizacije, ne finansija, nego uspeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentarišem ili ne, jer ne želim da budem hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja pitanja koje sam primio i edukacije mladih moja obaveza - napisao je Mamić u svom stilu pa dodao:

- Za sve one koji žele biti uspešni u bilo kom poslu, poslušajte savet od čoveka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, pa usput ostvario uspehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se menjaju iz minuta u minut, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspešni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoletki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteta vazduha pustite onima koji za to imaju vremena - poručio je bivši predsednik Dinama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.