SREĆAN ZBOG NASTAVKA SARADNJE! Prilikom potpisivanja ugovora imao je i poruku za Zvezdine navijače! (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OSTAJE U VOLJENOM KLUBU!

SREĆAN ZBOG NASTAVKA SARADNJE! Prilikom potpisivanja ugovora imao je i poruku za Zvezdine navijače! (VIDEO)

Marko Gobeljić je poznat po sposobnosti da igra na više pozicija

Objavljeno: 21:01h

Marko Gobeljić je prvog dana priprema na Zlatiboru produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

Defanzivac crveno-belih je istakao da je izuzetno srećan zbog nastavka saradnje sa voljenim klubom, a samom produžetku ugovora je prisustvovao i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Već pet godina sam u klubu, produžio sada na još dve, tako da bi to trebalo da bude sedam godina. Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi na poverenju, na meni je da radim što bolje i da nastavimo sa ovakvim rezultatima - istakao je Gobeljić.

Gobeljić je poznat po sposobnosti da igra na više pozicija, ali je i ovog puta istakao da mu pozicija desnog beka najviše prija.

- Igrao sam i na poziciji levog beka i štopera, ali i veznog igrača, međutim smatram da na desnom beku mogu najbolje da odigram. Pokrivam više pozicija, nije mi to strano i ono što Mister traži od mene pokušavam da odradim što bolje.

Govorio je rođeni Kraljevčanin i o najlepšim momentima u Crvenoj zvezdi.

- Ne bih izdvajao trenutke, ali mogu da kažem da se rado sećam tog početka, ulaska u grupnu fazu Lige Evrope i pobede protiv Krasnodara. Mislim da mi je to ostavilo najveći utisak, jer niko u tom trenutku nije verovao u nas i mislim da smo tu prelomili i napravili veliki iskorak, što dalje pokazuju rezultati.

Osvrnuo se Gobeljić i na predstojeće letnje pripreme, ali i na prvi trening koji su crveno-beli odradili na Zlatiboru.

- Prvi trening je dobro prošao, zaista imamo izvanredne uslove i nadam se da ćemo se što bolje spremiti za početak sezone.

Marko Gobeljić
foto: Starsport

Imao je desni bek poruku i za navijače Crvene zvezde.

- Zvezdaši će očekivati 200 posto od mene na terenu, ne mogu da obećam rezultate, ali mogu da obećam da će na terenu Marko Gobeljić davati 200 posto - zaključio je Gobeljić.

Marko Gobeljić je 9. juna 2017. godine potpisao za Crvenu zvezdu, stigavši iz kruševačkog Napretka sa epitetom jednog od najboljih fudbalera Superlige.

Navijači Crvene zvezde će bez sumnje pamtiti gol koji je postigao na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Pari Sen Žermena. Osvojio je pet titula i dva pehara Kupa Srbije. Pored toga dva puta je igrao grupnu fazu Lige šampiona i tri puta grupnu fazu Lige Evrope. Gobeljić je bio važan šraf u timu Vladana Milojevića, a sada pod trenerskom palicom Dejana Stankovića uspešno korača ka novim uspesima i sjajnim rezultatima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.