SUKOB ESKALIRAO: Ibrahimoviću PUKAO FILM! Prvo mu bio sa ženom, a potom poručio - ODSEĆI ĆU TI RUKU!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen

ne kači se sa zlatanom

SUKOB ESKALIRAO: Ibrahimoviću PUKAO FILM! Prvo mu bio sa ženom, a potom poručio - ODSEĆI ĆU TI RUKU!

Ibrahimović u oktobru puni 41. godinu i trenutno se oporavlja od operacije kolena, i pored toga ne planira da prestane

Objavljeno: 09:01h

Šveđanin je u pregovorima sa Milanom o novom ugovoru sa simboličnom platom, čime bi se njegova seniorska karijera produžila na četvrt veka.

Legendarni napadač je imao pravu ozbiljnu avanturu u Ajaksu, kada se njegov dolazak nije dopao mnogim domaćim igračima, pre svega zbog njegovog karaktera.

Iako na papiru, Šveđanin, Zlatana je oduvek krasio tipičan balkanski mentalitet, što se nikako nije dopalo holandskim igračima među "kopljanicima", pre svih Rafaelu van der Vartu.

Van der Vart je bio kapiten slavne generacije Ajaksa, imao je odlične odnose sa svima u klubu, bio je neka vrsta „zaštićenog deteta“ i neko na kome se zasniva budućnost kluba.

1 / 11 Foto: EPA/MOURAD BALTI TOUATI

Njih dvojica se nisu složili, što je rezultiralo velikim skandalom na prijateljskim utakmicama Holandije i Švedske, kada je Ibrahimović faulirao Van der Varta. Holanđanin je bio siguran da ga je napadač namerno povredio i da će mu slomiti nogu.

Ibra je pokušao da se izvini, ali ni Van der Var nije želeo da čuje. Usledili su pregovori o pomirenju, a na kraju su i jedni i drugi završeni „saslušanjem” kod trenera.

BOLJE OD SVAKOG VICA: Probao da zezne Ibrahimovića, dobio BRUTALAN odgovor! Pominju se majke - SMEH ZAGARANTOVAN!

Ibri je u jednom trenutku pukao film i zapretio je Van der Vartu da će mu slomiti obe noge ako nastavi da laže.

„Ako on (Van der Var) ikad više tako priča o meni, a da mi to direktno ne kaže, odseću mu ruku“, bila je još direktnija Zlatanova poruka.

U Ajaksu su tada postali svesni da je Ibrahimović spreman da ispuni ono što je rekao, zbog čega su ga prodali Juventusu, a Van der Vart je ostao u timu. Razlog zašto Van der Var nije voleo Zlatana je i navod o njegovoj vezi sa Silvijom Majsom koja je prvo bila sa švedskim napadačem kada je stigao u Ajaks, a potom i sa Holanđaninom.

Rafael van der Vart
Rafael van der Vartfoto: Profimedia

Na kraju su se Silvija i Rafel venčali, da bi se razveli 2013. godine kada je holandski fudbaler otišao sa svojom najboljom prijateljicom. Sa druge strane, Zlatan je u vezi sa Helenom Seger skoro 20 godina.

Ibrahimovića su narednih godina krasili skandali. Svojim stavom da ne daje nikome ispred sebe, ali i sjajnim igrama na terenu, stekao je milione navijača širom sveta.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.