BILO JE MUČNO, sve je trajalo 5 minuta, mislila sam da ću UMRETI! Tukli je pajserom SMOGLA SNAGE DA SE OGLASI!
Kejru Hamraui, Foto: instagram/kheirahamraoui

mnogo laži izrečeno

BILO JE MUČNO, sve je trajalo 5 minuta, mislila sam da ću UMRETI! Tukli je pajserom SMOGLA SNAGE DA SE OGLASI!

Kejru Hamraui, igračica PSŽ-a, bila je žrtva nasilnog napada početkom novembra 2021. godine.

Objavljeno: 19:04h

Nakon što je Aminata Dialo, njena koleginica iz pariške ekipe, prvobitno je bila osumnjičena da je sve organizovala, stvari su se ubrzo okrenule za 180 stepeni.

Istraga je otkrila ljubavnu vezu između Kejru Hamraui i Erika Abidala, Haiet Abidal, supruge bivšeg igrača Barselone, osumnjičena je za agresiju iz želje da se osveti.

Francuske vlasti do sada nisu donele nikakve zaključke u ovom slučaju.

Više od šest meseci nakon incidenta, Kejru Hamraui, otkrila je uznemirujuće detalje iz noći kada su dvojica muškaraca udarila pajserom. Prvi put je progovorila o mogućoj umešanosti Erika Abidala ili njegove supruge.

„Dva stranca su me izvukla iz auta u kojem sam putovla, i udarila me železnim šipkama. Te sam noći stvarno mislila da ću tamo ostati. Pokušala sam da se zaštititim koliko sam mogla, vrištala sam od bola.

Trajalo je pet minuta i bilo je mučno. To je vrlo bolno sećanje.

Živila sam miran život kao profesionalni sportista sa svojom porodicom i prijateljima. Danas osećam uglavnom nepravdu, ali i tugu. Muče me mnogo pitanja: Zašto ja? Zašto toliko nasilja?", rekla je ona, pa se osvrnula i na moguću umiješanost Erika Abidala:

"Rečeno je mnogo lažnih stvari. To je poslužilo za raspirivanje kontroverzi i njegovu osudu. Molim za malo pristojnosti i poštivanja moje privatnosti. Pitanje Abidala nema nikakve veze sa ovim slučajem ili agresijom u kojoj sam bila žrtva", rekla je Hamraui, prenosi Mundo Deportivo.

Erik Abidal je priznao da je imao vezu sa Kejru Hamraui, vest o tome što je potresla Haiet, koja je hitno podnela zahtev za razvod. Prema rečima njene advokatice Dženifer Losada, ona je bila zgrožena onim što se dogodilo.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.