SJAJNO RASPOLOŽENJE! Srpski fudbaleri iskoristili predivan dan za šetnju po Ljubljani! (FOTO)
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: fss.rs

MOMCI DIŠU KAO JEDAN!

SJAJNO RASPOLOŽENJE! Srpski fudbaleri iskoristili predivan dan za šetnju po Ljubljani! (FOTO)

Svakom treningu i svakoj utakmici fudbaleri Srbije pristupaju maksimalno profesionalno

Objavljeno: 16:40h

Predivan dan u Ljubljani reprezentativci Srbije iskoristili su da prošetaju u blizini hotela Austrija Trend. Posle druge uzastopne pobede u Ligi nacija u taboru našeg tima vlada fenomenalna atmosfera.

Selektora Stojkovića ali i kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji može da raduje način na koji se Dušan Tadić i drugovi ophode prema obavezama u nacionalnom dresu.

Bez obzira na umor posle neporne sezone u svojim klubovima i činjenice da nikada u karijeri nisu bili u prilici da uoči godišnjih odmora moraju da odigraju čak četiri utakmice u samo desetak dana, ne kriju zadovoljstvo što su ponovo na okupu i što imaju priliku da brane boje Srbije u jednom jakom takmičenju.

Svakom treningu i svakoj utakmici pristupaju maksimalno profesionalno, bodre se međusobno i bukvalno ginu jedan za drugoga na terenu. To je ono što i publika može da primeti tokom televizijskog prenosa utakmice, ali ono što se ne vidi još je lepše i uliva veru da je ova generacija spremna za velika dela.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: fss.rs

Momci dišu kao jedan, svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno i da ga provedu u lepom i vedrom raspoloženju. Ništa im ne pada teško, iako je ovo period godine kada su navikli da budu sa svojim porodicama u letnjim odmaralištima i da pune baterije za novu sezonu.

Nijedan izraz nezadovoljstva, nijedna ishitrena rekacija, preki pogled ili nervozno odmahivanje rukom. Apsolutno ništa od toga. Samo osmesi i pesma. I naravno, omiljena društvena igra Mafija koja je postala zaštitni znak jedinstva, sloge i zajedničkog duha u fudbalskoj reprezentaciji Srbije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.