SLOVENIJA U RASULU NAKON SRBIJE: Bez selektora u narednom periodu, problemi u svlačionici...
Srbija - Slovenija, Foto: Starsport©

haos!

SLOVENIJA U RASULU NAKON SRBIJE: Bez selektora u narednom periodu, problemi u svlačionici...

Slovenska reprezentacija u Oslu igra protiv Norveške, ali u katastrofalnom periodu za goste, Jan Oblak je prokomentarisao ovu krizu u reprezentaciji Slovenije

Objavljeno:

Slovenci će sutra od 20:45 gostovati u Norveškoj i to bez selektora Matjaža Keka, koji je obolio od korona virusa.

U prvom kolu Slovenija je kao domaćin s 2:0 poražena od Švedske, a onda je s 4:1 u Beogradu doživela fijasko u meču sa Srbijom. S dva poraza na startu u Ligi nacija, evidentno je da nešto ne štima u reprezentaciji Slovenije, a o svemu je sada govorio i najbolji pojednac reprezentacije, Jan Oblak.

NOLE OTKRIO KAKO JE DOŠLO DO SUSRETA SA ČUVENIM GOLMANOM: Jako mi je drago što je bio tu! (VIDEO)

"Moramo da pokažemo šta je potrebno na terenu. Disciplina, red i borbenost. Verujem u dobar rezultat i dobru igru u Oslu", kazao je golman Atletiko Madrida, a potom je 'prešao na stvar'.

"Mnogo smo razgovarali. Ponekad, međutim, ni to ne pomaže. Svako je izneo svoje mišljenje o tome šta mu smeta i šta bi da promene. Nadam se da će to biti od pomaći. Do sada su, nažalost, igrači gotovo svi ćutali. Potrebno je reći šta vas muči. Moramo promeniti stvari na terenu. Izvan terena se razumemo, ali na terenu nešto ne štima. Verujem da će se to promeniti ako budemo više komunicirali", otkrio je Oblak.

Jan Oblak
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Na pitanje da li veruje još uvek svojim saigračima, on je odgovorio potvrdno.

"Verujem. Svi se držimo zajedno i želimo najbolje. Ali sama želja nije dovoljna. Reči se ne računaju puno ako se ne pokažu na terenu".

REZULTAT MU DOZVOLIO DA SE SMEJE A NE DA PLAČE: Bizarna greška Oblaka rezultirala golom! (VIDEO)

Nešto očigledno ide po zlu, a eventualni poraz u Oslu od favorizovane Norveške mogao bi samo da produbi krizu i izazove novi talas ogorčenja među igračima. Valja još dodati da će ekipu kao privremeni selektor voditi Boštjan Cesar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.