BOMBA! KOSTIĆ NIJE ALTERNATIVA: Juventus rešen da dovede i Srbina i DI MARIJU i napravi SUPER TRIO sa VLAHOVIĆEM!
Filip Kostić, Foto: Profimedia

đavolski plan

BOMBA! KOSTIĆ NIJE ALTERNATIVA: Juventus rešen da dovede i Srbina i DI MARIJU i napravi SUPER TRIO sa VLAHOVIĆEM!

Di Marija je najbolji asistent u istoriji Pari Sen Žermena, a Kostić se u ovoj ulozi i te kako dokazao, naročito u prethodnoj sezoni

Objavljeno:

Nedavno se pojavila vest da najtrofejniji italijanski klub, Juventus, koji je krenuo u ozbiljno renoviranje tima, namerava da dovede srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

Osvajač Lige evrope sa Ajntrahtom iz Frankfurta je pominjan kao alternativa Anhelu Di Mariji, za slučaj da iskusni Argentinac ipak ne stigne u Torino, mada je navodno taj transfer već dogovoren.

Ali, sada dobro upućena "Gazeta delo sport" na naslovnoj starni donosi priču po kojoj je trener Juvea Masimilijano Alegri rešen da dovede i Di Mariju i Kostića i sačini moćan napadački trio u kom bi ulogu golgetera imalo veliko januarsko pojačanje Dušan Vlahović.

Di Marija je najbolji asistent u istoriji Pari Sen Žermena, a Kostić se u ovoj ulozi i te kako dokazao, naročito u prethodnoj sezoni.

Juve je opet zainteresovan za vraćanje Pola Pogbe ili za dovođenje Sergeja Milinković-Savića, čija cena je ponovo visoka, a obojica su navodno i na meti Reala i PSŽ-a.

Sergej Milinković Savić
foto: Epa/ FABIO FAGIOLINI

Ako se ne upari sa Vlahovićem, Kostić bi možda mogao kod SMS-a u Lacio čiji trener Mauricio Sari ga je silno želeo prošlog leta. A, ko zna, možda obojica budu nosili dres "Stare dame" sa Vlahovićem...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.