DUGO SU GA ČEKALI: Francuz konačno seda na klupu evropskog giganta!
Zinedin Zidan, Foto: EPA/Kiko Huesca

uskoro

DUGO SU GA ČEKALI: Francuz konačno seda na klupu evropskog giganta!

Možda je vreme da zajedničkom saradnjom konačno donesu "ušatog" u Pariz

Objavljeno:

Nakon odlaska iz Real Madrida prošle godine, Zinedin Zidan čeka pravu ponudu kako bi nastavio svoju trofejnu trenersku karijeru.

Francuz merka klupu "trikolora" pošto se često u francuskim medijima može čuti da bi Didije Dešan mogao da napusti reprezentaciju posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Mundo Deportivo donosi informaciju da Zidan nastavlja pregovore sa Pari Sen Žermenom oko preuzimanja šampiona Francuske.

Čelnici kluba nisu zadovoljni Poketinom koji nije doneo trofej Lige šampiona, pa žele da započnu novi projekat upravo sa Zidanom sa kojim je Naser Al-Kelaifi razgovarao krajem prošlog meseca u Parizu.

FK Liverpul, FK Real Madrid, Zinedin Zidan
foto: EPA/Peter Powell

Ovog utorak, očekuje se nastavak razgovora, ovoga puta u Kataru, a ponuda je prilično jasna - 25 miliona evra po sezoni što bi Zidana načinilo najplaćenijim trenerom na svetu, sa milion više u odnosu na Dijega Simeonea i dva od Pepa Gvardiole.

Čelnici PSŽ-a ne bi imali ništa protiv ni da Zidan preuzme i vodi reprezentaciju Francuske uporedo sa "svecima" pošto bi sve vreme ionako provodio u Parizu.

No, pitaće se i Kilijan Mbape koji je dobio mnogo ovlašćenja novim ugovorom, mada je on i ranije isticao da mu je Zizu bio jedan od igračkih idola.

Možda je vreme da zajedničkom saradnjom konačno donesu "ušatog" u Pariz?

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.