ČUDNA SITAUCIJA U KOLUBARI: Ekipa iz Lazarevca vratila trenera koga je otpustila pre dva meseca!
Dejan Đurđević, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

NEVEROVATNO

ČUDNA SITAUCIJA U KOLUBARI: Ekipa iz Lazarevca vratila trenera koga je otpustila pre dva meseca!

Vest o novo/starom treneru je putem svog Instagram profila obnarodovala upravo Kolubara

Objavljeno:

Superliga samo što se završila, a već se desilo nebrojano mnogo trenerskih promena u ovom rangu takmičenja. Najnovije trenersko ime u ligi jeste dovela ekipa Kolubare, koja je na mesto šefa struke postavila Dejana Đurđevića, čoveka koga su otpustili pre dva meseca.

Da, dobro ste pročitali, Kolubara je na mesto šefa struke zaposlila čoveka koga je otpustila pre samo dva meseca, pošto je njihovu upravu nazvao "amaterskom", no izgleda da su se strasti umirile, te da je došlo do izmirenja između dveju sukobljenih strana.

Vest o novo/starom treneru je putem svog Instagram profila obnarodovala upravo Kolubara, dok je pred čuvenim "Švabom" sada zadatak da pripremi i skocka ekipu za predstojeću sezonu u Superligi Srbije, pošto je Kolubara prethodne sezone uspela da ostane u ligi i završila je na 10. poziciji.

Dejan Đurđević je u svojoj trenerskoj karijeri radio u Čukaričkom, OFK Beogradu u dva navrata, Pakhatoru, Radničkom iz Kragujevca, Zemunu, Navbahoru, dok je sedeo i na klupi kadetske repreznetacije Srbije. Poslednji angažman je imao u Kolubari, koja ga je otpustila kako je gorenavedeno.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.