SELEKTOR SLOVENIJE ČESTITAO SRBIJI NA POBEDI: Nisu se oni slučajno plasirali na Svetsko prvenstvo!
Matjaž Kek, Foto: Starsport©

sportski

SELEKTOR SLOVENIJE ČESTITAO SRBIJI NA POBEDI: Nisu se oni slučajno plasirali na Svetsko prvenstvo!

Popravni i nova prilika da stigne do prvih bodova reprezentaciju Slovenije očekuje 9. juna

Objavljeno:

Slovenija je posle poraza od Švedske (0:2), praznih šaka ostala i na megdanu Srbiji (1:4). Najubeljiviji poraz tokom selektorskog staža sa pravom je izazvao nezadovoljstvo Matjaža Keka, koji nije štedeo kritike na račun pristupa njegovog tima.

Selektor Slovenije čestitao je rivalu i poželeo sreću Orlovima na Svetskom prvenstvu u Kataru, a potom je ukorio svoje igrače za izdanje na stadionu Rajko Mitić.

- Čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi. Nedostojno je da reprezentacija na ovom nivou primi dva gola iz prekida. Sami smo sebi zakuvali situaciju neodgovornom igrom. Postigli smo atraktivan gol koji je trebalo da nam donese elan, ali nije bilo tako. Protiv Švedske smo poraženi iako smo igrali dobro, ali danas nismo bili ni dobri. Visina poraza je realna slika sa terena i to nije dobro za nas - izjavio je Kek.

Matjaž Kek
foto: Starsport©

Orlovi su rivala dočekali uz šest promena u startnoj postavi, a strateg gostiju iz te činjenice je pokušao da dočara kvalitet Orlova.

- U promenama koje je Srbija napravila u odnosu na prvi duel se vidi širina igračkog kadra koji ima rival. Ne želim da ocenjujem protivnika odmah posle naše utakmice, ali dovoljan pokazatelj kvaliteta Srbije je to što se plasirala na Mundijal - rekao je selektor Slovenije.

Popravni i nova prilika da stigne do prvih bodova reprezentaciju Slovenije očekuje 9. juna na gostovanju Norveškoj, a revanš sa Orlovima odigraće tri dana kasnije u Ljubljani.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.