ZVEZDA RADI PUNOM PAROM: Zbogom za triling stranaca, spremljeno minimum 4 MILIONA EVRA za nova pojačanja
Potrebna sveža krv, Foto: Starsport©

AMBICIOZNI POHOD NA EVROPU!

ZVEZDA RADI PUNOM PAROM: Zbogom za triling stranaca, spremljeno minimum 4 MILIONA EVRA za nova pojačanja

Crvena zvezda nema nameru da se zaustavi, nakon odbranjene duple krune i plasmana u osminu finala Lige Evrope, sledeća misija je Liga šampiona

Objavljeno: 16:34h

Crvena zvezda je završila sezonu uspešno, odbranila je duplu krunu, a u Evropi postavila lestvicu na viši nivo što se tiče srpskih klubova, igravši u osmini finala Lige Evrope.

Doduše, crveno-beli nemaju nameru da se zaustave, žele još veći iskorak i misija za predstojeću takmičarsku godinu je Liga šampiona. Spremni su i da se adekvatno pojačaju, a prema rečima Zvezdana Terzića izdvojeno je oko četiri miliona evra. Čak bi ta suma mogla da ode i do osam miliona evra, naravno u zavisnosti od prilike.

Zvezda će svakako zadržati osovinu tima, ali će neki igrači potražiti drugu sredinu.

Za sada je sigurno jedino da Loi Dioni i Aksel Bakajoko napuštaju ekipu. Dioniju je istekla pozajmica i on se vraća u Anže, dok je Bakajoku istekao ugovor od godinu i po dana.

Aksel Bakajoko
foto: Starsport©

Ugovori ističu još trojici fudbalera, a Terzić je na kraju sezone rekao da Zvezda razgovara sa njima oko nastavka saradnje. U pitanju su Radovan Pankov, Marko Gobeljić i Milan Gajić.

Što se tiče odlazaka, može se očekivati i da klub napusti Filipo Falko, koji se definitivno nije snašao u redovina crveno-belih.

ZVEZDA(N) NE GUBI VREME: Terzić lično razgovarao sa potencijalnim pojačanjem šampiona?!

Takođe, spekuliše se i da bi Ohi već na leto mogao da napusti ekipu. Sigurno je da su na Marakani očekivali više od Norvežanina, naročito u najbitnijim utakmicama, ali navodno za njega postoji i interesovanje i ponuda određenih klubova koja bi zadovoljila čelnike Zvezde, pa ne bi bilo iznenađenje da već nakon šest meseci napusti klub. Crveno-beli svakako traže napadača, kao i krilnog igrača, a nedavno je na Marakani na razgovoru sa Terzićem bio i Aleksandar Čavrić.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport

Ostali igrači su pod ugovorom i mogli bi da odu samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava obe strane. Svakako da Strahinja Eraković ima najveću šansu da dobije dobru ponudu, za koga se raspituju i najveći klubovi Evrope.

Crveno-beli se nadaju ponudi od preko 10 miliona evra za talentovanog štopera, ali on svakako neće otići pre kraja kvalifikacija.

(Espreso/Telegradf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.