PIKSI ZADOVOLJAN PRVOM POBEDOM SRBIJE NAD SLOVENIJOM: Postigli smo dosta golova jer smo to zaslužili!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

TAKO I TREBA

PIKSI ZADOVOLJAN PRVOM POBEDOM SRBIJE NAD SLOVENIJOM: Postigli smo dosta golova jer smo to zaslužili!

Videćemo u sledećim danima da vidimo kako se igrači osećaju

Objavljeno: 23:49h

Selektor Srbije Dragan Stojković sumirao je utiske nakon pobede Srbije protiv Slovenije (4:1) u meču grupne faze Lige nacija.

Piksi je bio zadovoljan viđenim na terenu samo nekoliko dana nakon poraza od Norveške.

- Nisam bio ja taj, već igrači. Ali ajde neka bude tako. Mislim da su svi koji su došli na stadion uživali u borbenosti igrača koji su želeli da ostave dobar utisak. Dominirali smo i golovi ne treba da čude. Postigli smo dosta golova jer smo to zaslužili - rekao je selektor.

Najavio je promene, a u odnosu na prošlu utakmicu u startnoj postavi je bilo samo trojica igrača. Među prvih 11 su bila i dvojica debitanata.

Dragan Stojković
foto: Espreso/Miloš Dreković

- Liga nacija ti pruža tu šansu da igrači koji su imali manju minutažu dobiju na važnosti. Svi oni koji su ovde su važni. Imam poverenja u njihov kvalitet. Imate još jednu stvar, a to je kalendar koji je veoma težak. Ne možete ni da zamislite koliko. Na nama je da izgaramo, pružamo maksimum i nadamo se dobrim rezultatima. Mislim da je stil igre Srbije bio onakav kakav publika i ja želimo da vidimo - izjavio je Piksi.

Naredni meč Srbija igra 9. juna protiv Švedske.

- Videćemo u sledećim danima da vidimo kako se igrači osećaju. Bilo je igrača danas koji su mi tražili izmenu, ali su ipak nekako izdržali. Ta volja i želja da igraju za Srbiju je nešto impresivno. Imamo još dve utakmice, videćemo da opet neke igrače odmorimo - zaključio je Piksi.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.