PREOKRET KOJI SU GROBARI PRIŽELJKIVALI: Saša Ilić stavio CSKA iz Sofije na čekanje, nada se pozivu Partizana
Beograd ili Sofija: Saša Ilić, Foto: Starsport

NE MOŽE NA DVE STOLICE

PREOKRET KOJI SU GROBARI PRIŽELJKIVALI: Saša Ilić stavio CSKA iz Sofije na čekanje, nada se pozivu Partizana

Nema sumnje da bi navijači najviše voleli da legenda konačno sedne na klupu crno-belih

Objavljeno: 10:49h

Legenda Partizana Saša Ilić i dalje drži CSKA iz Sofije u neizvesnosti. Iako su obe strane bile blizu dogovora, 44-godišnji trener nije se još obavezao na vernost bugarskom klubu, a za to ima i te kako dobar razlog.

GOSPODIN SAŠA ILIĆ! "Pričaćemo o plati i parama kada postanemo prvaci!"

Glavni razlog za ovo prolongiranje, kako piše Sportal.bg, upražnjeno mesto trenera njegovog dugogodišnjeg kluba Partizana. Ilić je ostavio neizbrisiv trag u Humskoj i samo je pitanje pravog trenutka kada će sesti na klupu crno-belih. Njegov debitantski meč za Partizan bio je davne 1996. godine, a Ligu šampiona je osetio u sezoni 2003/04. Nakon ostavke Aleksandra Stanojevića, nema sumnje da bi navijači najviše voleli upravo da vide njega kao komandanta tima.

Saša Ilić
foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Još nekoliko imena pojavljuju se kao opcija da popune mesto trenera Partizana, među njima su Mladen Krstajić, doduše on je jednom prilikom izjavio da nema nameru da se vraća u srpski fudbal, kao i Marko Nikolić, koji je već predvodio Partizan od 2008. do 2011. godine.

GOTOVO! Saša Ilić sve dogovorio, promocija do 1. juna - otkriveni i detalji ugovora!

Intezivniji pregovori između CSKA iz Sofije i Ilića započeti su prve polovine aprila. Nakon toga, čelnici sofijskog kluba sastali su se sa Ilićem u Beogradu. Vlasnik bugarskog kluba Griša Gančev rekao je da još nije stoprocentno siguran koga će dovesti na čelo tima i tako, manje od nedelju dana pred početak priprema za iduću sezonu, i dalje nije odlučeno ko će trenirati CSKA.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.