DRAGAN ĐURIĆ OPLEO PO STANOJEVIĆU: Bunio se u moje vreme, sad ćuti kao STRINA! Što meni niko nije OTEO trofej?
Aleksandar Stanojević/Dragan Đurić, Foto: Saša Pavlić Koky, Starsport©

"imaš loš tim!"

DRAGAN ĐURIĆ OPLEO PO STANOJEVIĆU: Bunio se u moje vreme, sad ćuti kao STRINA! Što meni niko nije OTEO trofej?

Dve godine nije uradio ništa. Realno, on je izgubio titulu na Marakani u februaru - kaže Đurić

Objavljeno:

FK Partizan je treću sezonu zaredom završio bez trofeja. U klubu su na pomolu velike promene, pre svega u igračkom kadru, ali svemu prethodi angažovanje novog trenera, s obzirom da je Aleksandar Stanojević okončao svoj drugi mandat na klupi crno-belih.

Bivši predsednik Partizana, Dragan Đurić, u razgovoru za Kurir je otkrio da nije iznenađen odlaskom Stanojevića.

- Znao sam da će Stanojević da ide. Bilo je logično. Dve godine nije uradio ništa. Realno, on je izgubio titulu na Marakani u februaru. Tamo je bio nadigran i poražen. Bila je to najlošija utakmica Partizana ove sezone. Lako je pobeđivati divlje klubove, hajde, pobedi ti jedan ozbiljan klub kao što je Zvezda! Za njega je najbolje što je otišao - "bez dlake na jeziku" je Đurić.

Dragan Đurić
foto: Dado Đilas

Stanojević je, naročito u prolećnom delu sezone, isticao kako je Partizan u neravnopravnoj borbi sa Crvenom zvezdom i da je crno-belima oteta titula. Međutim, Đurić se ne slaže sa njim.

- Alibi priča! Što meni neko nije oteo trofej? Moraš imati tim! Te priče "otele mu sudije"... Ma, hajte, molim vas. Kakvo je suđenje imao u derbijima? U ovom poslednjem. Ne treba kukati, nije to stil Partizana. Moraš biti realan. Ako si izgubio, priznaj. Napravi analizu. Imaš loš tim. Znam šta pričam, tom Stanojeviću sam bio predsednik - podsetio je Đurić na prvi mandat Stanojevića na klupi Partizana čiji je bio predsednik od 2008. do 2014.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Doveo sam Tejga i Adiju Stanojeviću. Sad posebno apostrofiram Adiju, jer je on u to vreme bio jedan od najbržih i najboljih igrača. Samo ja znam uz koliko problema sam ga doveo iz Milana. Velikog Milana! E, takve igrače je dovodio Partizan. A Adija tom Stanojeviću nije valjao. Imali smo Moreiru, Dijaru, Ljajića... A, šta sada ima Partizan? Polovne i istrošene igrače. Majstore, ne možeš to da radiš! Bunio se Stanojević u moje vreme, a sada ćuti kao neka strina - zaključio je Đurić u svom stilu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.