VLAHOVIĆ PRESEKAO I ODLUČIO: Svi u Juventusu su šokirani šta Srbin hoće da uradi!
Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

možda će snositi posledice

VLAHOVIĆ PRESEKAO I ODLUČIO: Svi u Juventusu su šokirani šta Srbin hoće da uradi!

Navijače Juventusa više zanima ko će biti partner Srbinu u napadu

Objavljeno:

Dušan Vlahović će izgleda promeniti broj u predstojećoj sezoni. Naime, srpski reprezentativac će zameniti "sedmicu" koju je nasledio po dolasku u klub, tačnije koja je bila upražnjena od odlaska Ronalda.

Kako pišu italijanski mediji, Juventus je spreman da omogući Dušanu da uzme omiljenu "devetku" koja je sada na leđima Alvara Morate. Španac će teško ostati u klubu, iako ga Alegri želi za narednu sezonu. Pozajmica je istekla, Atletiko traži 35 miliona, otkup ugovora, Juventus sigurno neće dati taj novac, pa će se Španac vratiti u Madrid. On je zimus bio meta Barselone, ali ga Italijani nisu pustili kod Ćavija.

Vlahović je čak izbrisao "sedmicu" sa zvaničnog Instagram naloga, što je još jedan dokaz namere, preuzeće mitski broj koji su u Juventusu nosili Džon Čarls, Pablito Rosi, Luka Vijali...

Dušan Vlahović, FK Juventus, Serija A
foto: Profimedia

I "desetka" posle odlaska Dibale dobija novog vlasnika, u pitanju je Enriko Kjeza, mnogi se boje "prokletstva" nakon odlaska Del Pjera jer se Tevez, Pogba, Dibala nisu dugo zadržali u klubu. Doduše, Pogba bi mogao da se vrati, ali on će u tom slučaju nositi "šesticu" broj iz Mančester Junajteda.

Navijače Juventusa više zanima ko će biti partner Srbinu u napadu. Dosta imena se pominje, tim pre što je Kean razočarao i sada Juve planira da ga ponudi PSŽ u zamenu za Paredesa.

Kako se priča, već postoji foto-robot Vlahovićeve alternative. Alegri insistira na iskusnom igraču, nekome tipa Mjuriela iz Atalante, Marka Arnautovića iz Bolonje, ili čak Marsijala koga Sevilja neće otkupiti, a u Junajtedu na njega izgleda ne računaju. Četvrto ime je Arek Milik iz Olimpika, ali on ima manje šansi od pomenute trojice.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.