PIKSIJA PITALI O UVREDLJIVOM TRANSPARENTU 'DELIJA': Ovo je reakcija selektora Srbije!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

neizbežno...

PIKSIJA PITALI O UVREDLJIVOM TRANSPARENTU 'DELIJA': Ovo je reakcija selektora Srbije!

Konferencija za medije održana je povodom čak četiri utakmice "Orlova" u narednih 10 dana

Objavljeno:

Fudbalsku reprezentaciju Srbije ove nedelje čekuju prvi mečevi u Ligi nacija, a pre ovih dula, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije u kojoj se, između ostalog, dotakao i prethodnog derbija.

Naime, selektor Srbije, inače bivši fudbaler crveno-belih i peta "Zvezdina zvezda", doživeo je prozivke navijača Zvezde koji su nezadovoljni njegovim vođenjem kluba razvili transparent.

Na konferenciji za medije, jedno od pitanja novinara odnosilo se i na utisak selektora sa derbija, kao i na transparent o kojem se mnogo govorilo.

1 / 6 Foto: Starsport©

- Bilo je finale dva naša najveća kluba, to je derbi koji moramo da čuvamo i negujemo, to daje draž, finale Kupa samo po sebi je svetinja. Video sam borbenu utakmicu, video sam momente kad su jedni bili bolji, pa drugi, ali meč kao meč odlučio je Katai sa dva prelepa gola, potpuni individualni kvalitet, inspiracija, talenat. Zaslužena pobeda na kraju, ambijent odličan, a za ovo drugo stvarno nemam komentar.

Da podsetimo, Srbija će tokom juna u razmaku od 10 dana odigrati čak četiri utakmice, a na spisku se nalazi 30 reprezentativaca, a najveće iznenađenje predstavlja to što na spisku nema Dušana Vlahovića, napadača Juventusa.

Raspored utakmica Srbije u prvom bloku Lige nacija:

Srbija – Norveška (2. jun, Beograd)

Srbija – Slovenija (5. jun, Beograd)

Švedska – Srbija (9. jun, Stokholm)

Slovenija – Srbija (12. jun, Ljubljana)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.