BRAZILAC STIŽE NA MARAKANU! Crvena zvezda naciljala novo pojačanje za Ligu šampiona! (FOTO)
Marakana, ilustracija, Foto: Starsport©

bum!

BRAZILAC STIŽE NA MARAKANU! Crvena zvezda naciljala novo pojačanje za Ligu šampiona! (FOTO)

Crveno-beli ozbiljno krenuli u prelazni rok, posle ofanzivca, stiže defanzivac

Objavljeno:

Crvena zvezda je pravo niotkuda završila prvo letnje pojačanje, dosadašnjeg vezistu Arsenala iz Tule Kingsa Kangvu.

Crveno-beli su odlučili da ubrzaju aktivnosti na letnjoj pijaci, svesni da bi trebalo da imaju formiran tim do sredine juna, pošto prvenstvo Srbije startuje već 9. jula, a tu su i letnje kvalifikacije za Ligu šampiona kao prioritet.

Rodrigao
Rodrigaofoto: Youtube/printscreen

Sportski sektor crveno-belih namerava da ojača postojeći kadar sa četvoricom ili petoricom novih igrača, i da osveži svaku liniju tima Dejana Stankovića. I čini se da je na dobrom putu da dovede jednu od dve velike želje iz redova ruskog Sočija, Brazilca Rodriga Prada, poznatijeg kao Rodrigao.

Brazilac ima odličnu sezonu iza sebe. Odigrao je 28 mečeva u svim takmičenjima i postigao tri gola. Soči ga vidi kao igrača od tri miliona evra, što je za srpskog šampiona prevelika suma. Međutim, u Crvenoj zvezdi su vrlo strpljivi. Odlučili su se da sačekaju presudu FIFA, po kojoj će igrači iz Rusije, sa kratkoročnim ugovorima, ili uz minimalno obeštećenje moći da pređu u drugove klubove.

Pored Crvene zvezde Rodrigao je na stolu imao i ponude još dva kluba, ali je u ovom trenutku najbliži Beogradu. Brazilac rođen 1995. godine igrao je dvomeč protiv Partizana u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. Bio je jedan od tragičara, pošto je promašio jedanaesterac u penal seriji.

Mnogo teži zadatak imaće Crvena zvezda u pokušaju da iz istog kluba dovede kolumbijskog napadača Kasijeru.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.