U REALU SU ZABORAVILI NA MBAPEA: Danas Kilijan ne postoji, postoji samo naše slavlje!
Fudbaleri Real Madrida, Foto: EPA/Filip Singer

imaju pametnija posla

U REALU SU ZABORAVILI NA MBAPEA: Danas Kilijan ne postoji, postoji samo naše slavlje!

Perez je planirao da u letnjem prelaznom roku angažuje fudbalera Pari Sen Žermena Kilijana Mbape, ali je francuski reprezentativac u poslednjem trenutku odlučio da ostane u pariskom klubu

Objavljeno:

Predsednik Reala Florentino Peres izjavio je da je ponosan na fudbalere madridskog kluba, koji su sinoć osvojili Ligu šampiona, prenosi španski mediji.

Real je u subotu uvece u Parizu pobedio Liverpul 1:0 i stigao do 14. trofeja u Ligi šampiona.

- Naporno smo radili cele sezone da bismo se našli u ovoj situaciji. Iza nas su utakmice koje neće lako da se zaborave. Titula je zasluženo osvojena i ona je plod rada fudbalera, trenera i navijača - rekao predsednik Reala za španski sportski list "Marka".

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Perez je planirao da u letnjem prelaznom roku angažuje fudbalera Pari Sen Žermena Kilijana Mbape, ali je francuski reprezentativac u poslednjem trenutku odlučio da ostane u pariskom klubu.

- Za Real će igrati najbolji fudbaleri, a Mbape je već zaboravljen. Imali smo savršenu sezonu i on nije tema. Danas Mbape ne postoji, postoji samo slavlje Reala i njegovih fudbalera, šampiona Evrope - istakao je Perez.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.