ISTORIJSKI DAN ZA NOTINGEM FOREST: Dvostruki prvak Evrope se posle dužeg vremena vratio u Premijer ligu!
Vembli, Foto: EPA/Domenic Aquilina

sjajno

ISTORIJSKI DAN ZA NOTINGEM FOREST: Dvostruki prvak Evrope se posle dužeg vremena vratio u Premijer ligu!

Pre samo godinu dana velški stručnjak je poražen u finalnoj utakmci, samo da bi isto toliko kasnije on izborio plasman u viši rang dok je Derbi ispao iz lige

Objavljeno:

Fudbaleri Notingem Foresta plasirali su se u Premijer ligu nakon 23 godine čekanja.

Izabranici Stiva Kupera su u finalu plej-ofa Čempionšipa bili bolji od Hadersfilda minimalnim rezultatom, a gol odluke je zapravo bio autogol mladog defanziva Levija Kolvila u 43. minutu igre.

Pre samo godinu dana velški stručnjak je poražen u finalnoj utakmci, samo da bi isto toliko kasnije on izborio plasman u viši rang dok je Derbi ispao iz lige.

Hadersfild je bio podređena ekipa u prvom poluvremenu, ali je zato u drugom zaigrao ofanzivnije i potencijalno oštećen. Naročito kada se sudija Džonatan Mos odlučio da u dva navrata, nakon faula nad Harijem Tofolom i Luisom O‘Brajanom, da ne pokaže na belu tačku.

Notingem Forest je poslednji put igrao Premijer ligu u sezoni 1998/99, što je neprihvatljivo za dvostrukog osvajača Lige šampiona. To je više nego što ima 17 aktuelnih članova lige uključujući šampione Mančester siti. Više ili isto imaju samo Čelsi, Mančester junajted i Liverpul.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.