KRVAVA UVERTIRA! Izbodeno 6 navijača - ukrali zastavu, a onda je usledila BRUTALNA osveta! (VIDEO)
Sukob navijača u Buenos Ajresu, Foto: Youtube/printscreen

UŽAS!

KRVAVA UVERTIRA! Izbodeno 6 navijača - ukrali zastavu, a onda je usledila BRUTALNA osveta! (VIDEO)

Haos u Buenos Ajresu, zaratili navijači Rasinga i Deportiva

Objavljeno: 08:59h

Pravi navijački rat viđen je u Buenos Ajresu gde je grupa huligana Rasinga napala navijače Deportiva iz Kalija iz osvete zbog ukradene zastave. Epilog je šest izbodenih Kolumbijaca, od kojih je jedan u teškom stanju.

Navijači iz Kolumbije došli su u Buenos Ajres gde njihov tim igra na Bombonjeri protiv Boke u noći između četvrtka i petka u 02.00. U pitanju je poslednji meč grupne faze koji je odlučujući za prolaz dalje, Deportivo ima osam bodova, koliko i Korintijans, a Boka sedam.

Uvertira za napad navijača Rasinga na navijače Deportiva dogodila se prošle nedelje, kada je grupa navijača iz Kolumbije, među kojima je bila i jedna žena, došla na stadion Rasinga (El Cilindro) u Aveljanedi, gde su ušli pod izgovorom da su turisti i da žele da se slikaju za uspomenu.

Nakon što su pušteni na stadion, odvezali su jednu od glavnih zastava grupe navijača Rasinga i ukrali je, a potom su se na društvenim mrežama hvalili otetim "trofejom".

Nakon toga, navijači Rasinga zakleli su se da će se osvetiti, što je izazvalo zabrinutost.

Ispostavilo se, s razlogom, jer su navijači Rasinga očigledno saznali gde se kreću navijači Deportiva, napravili su im "sačekušu" u vozu i tom prilikom izboli šestoricu navijača, od kojih je jedan u kritičnom stanju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.