SERGEJ NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE! Lotito popustio, stigla ponuda koja se ne odbija! (FOTO)
Sergej Milinković Savić, Foto: Starsport©

SENZACIONALNE VESTI!

SERGEJ NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE! Lotito popustio, stigla ponuda koja se ne odbija! (FOTO)

Reprezentativac Srbije po svemu sudeći napušta Italiju ovog leta

Objavljeno: 00:09h

Italijanski mediji bruje je Lacio dobio ponudu Sergeja Milinković Savića.

Navodno je Mančester junajted uputio zvaničan dopis Laciju i to preko igračevog agenta Mateje Kežmana. Odmah je reagovao predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito i poručio da je spreman za dogovor. - Mnogi klubovi žele Sergeja Milinković-Savića, što je i normalno. Ne postoji cena za njega jer nije na tržištu - počeo je Lotito "zakopčano", ali...

Lotito je ostavio prostor za dogovor, ali samo ako stigne ponuda iz pet najbogatijih klubova.

- Ako dođe velika ponuda iz jednog od Top5 najboljih klubova na svetu, neću da ga zaustavim i borim se da ga zadržim - poručio je Lotito. Srpski reprezentativac ima fantastičnu sezonu iza sebe, sa 10 golova i 11 asistencija opet je bio jedan od najboljih igrača cele Serije A.

Nije novost da je Junated dugo zainteresovan za bivšeg đaka Vojvodine, još dok je Žoze Murinjo bio u klubu. Pored Junajteda celu situaciju prati Pari Sen Žermen, kome je vezista takvog profila neophodan, a već je ostao bez Eureljana Čuamenija jer je na putu za Real Madrid.

Lotito i SMS
Lotito i SMSfoto: Profimedia

Iz tih razloga je jasno i zašto Lotito tvrdi pazar u celoj priči jer namerava da konačno napravi prihod od SMS-ovog transfera. Nekoliko puta je, prema njegovim rečima, odbijao ponude i od čak 100 miliona evra, ali je po svemu sudeći odlučio sada da naplati Srbinove blistave partije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.