LALATOVIĆ UZBURKAO SRBIJU! Progovorio o nameštanju, sumnja na pritiske direktno iz uprave!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/Instagram/fkradnicki1923kg

baraž za opstanak, a sudije?

LALATOVIĆ UZBURKAO SRBIJU! Progovorio o nameštanju, sumnja na pritiske direktno iz uprave!

Lalatović će svoje izabranike izvesti na teren u sredu (25.05.) dok revanš utakmicu dočekuju u nedelju (29.05.)

Objavljeno: 16:40h

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatovic, je izneo detalje i mišljenje o baražu za opstanak protiv Železničara iz Pančeva.

Prvi meč počinje u 17:00 časova, revanš meč u Kragujevcu zakazan je za nedelju u identično vreme.

- Železničar je jako dobro organizovan klub, koji ima ozbiljne ambicije da uđe u Super ligu. Imaju dosta kvalitetnih, superligaških igrača u svojim redovima, poput Đorđevića, Stojčeva ili Regana, koga sam imao priliku da treniram u Čukaričkom. Najčešće igraju u formaciji 3-5-2 ili 3-4-3, jako su dobri u defanzivnom redu, kao i u tranziciji, imaju veoma brze igrače po bokovima i generalno su dobro popunjeni na svim pozicijama. Takođe, na klupi imaju sigurno jednog od najboljih trenera u Prvoj ligi Srbije, koga dobro poznajem s obzirom da smo odrasli u istom kraju. Mislim da su šanse u ovom dvomeču jednake, da nas očekuju dve izuzetno teške utakmice, ali mi smo Radnički iz Kragujevca, klub sa tradicijom i velikom armijom navijača iza sebe, i verujem da ćemo uz maksimalan pristup uspešno odgovoriti predstojećem izazovu - rekao je Lalatović i dodao:

Nenad Lalatović
foto: Profimedia

- Ono što mene pomalo plaši pred ovaj baraž, to je što Železničar u upravi ima dvojicu bivših sudija, koji svakako imaju veliki uticaj na arbitre. Ipak, nadam da će one sudije koje budu sudile kako prvu, tako i drugu utakmicu, obaviti pošteno svoj posao i da neće dozvoliti sebi da se brukaju pred širokim sportskim auditorijumom. Zbog toga se nadam fer i korektnoj sportskoj predstavi, u kojoj će pobediti bolji tim.

LALATOVIĆ NAPUŠTA SUPERLIGU? Naredna stanica već poznata!

Istakao je Lalatović i to da je podrška navijača i te kako potrebna njegovom timu.

- Ja i ovim putem apelujem na sve navijače Radničkog da nas u ove dve utakmice podrže u što je moguće većem broju jer nam je njihova podrška sa tribina preko potrebna. Radnički je klub velike tradicije koji naredne godine obeležava stogodišnjicu postojanja i zaista ne bi bilo u redu da ovaj veliki jubilej dočeka u drugoligaškom rangu takmičenja. Zbog toga očekujem veliki broj naših navijača kako u Smederevu, tako i na “Čika Dači”, gde po meni ne bi smelo da bude manje od 15 000 ljudi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.