TERZIĆ JE NOVI PREDSEDNIK SD CRVENA ZVEZDA: Odvaja €500.000 pomoći drugim klubovima!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport

zvanično

TERZIĆ JE NOVI PREDSEDNIK SD CRVENA ZVEZDA: Odvaja €500.000 pomoći drugim klubovima!

On je istakao da je fudbalski tim rezultatima i uspesima došao do velikog novca

Objavljeno:

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, jednoglasno je danas izabran za predsednika upravnog odbora Sportskog društva crveno-belih.

Terzić je po imenovanju rekao "da će se truditi da u narednim godinama unapređuje rad sportskog društva, na zadovoljstvo navijača".

- Mi iz fudbalskog kluba kao najvećeg kluba u okviru društva, imamo i dužnost i obavezu da vodimo i pomognemo svima onima koji te mogućnosti nemaju - dodao je on.

76. rođendan Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, Nebojša Čović
foto: Starsport©

On je istakao da je fudbalski tim rezultatima i uspesima došao do velikog novca.

- Za srpske prilike ogroman novac. Ali isto tako treba da znate da je to mnogo manji novac u odnosu na našu konkurenciju u Evropi, u odnosu na klubove sa kojima se mi sudaramo na putu realizacije naših ciljeva i ostvarenja želja armije naših navijača.

Kao konkretnu pomoć Terzić je naveo odvajanje 500.000 evra na godišnjem nivou za ostale klubove, pronalaženje novog sponzora, promociju ostalih sportova na klupskoj televiziji, reklamiranje ostalih klubova na stadionu i televiziji i pomoć u organizaciji i menadžmentu.

76. rođendan Crvene zvezde, Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

- Naravno, ne želimo da preuzmemo svu odgovornost i obaveze koje imaju rukovodstva svakog kluba pojedinačno, želimo samo da vam pomognemo i olakšamo vam tamo gde ne možete sami. Ali od svih vas očekujemo da radite sa još više strasti i energije za svoje klubove. Svako od nas pojedinačno mora biti svestan velike odgovornosti koju nam donosi ime i grb Crvene zvezde. I mora raditi bolje i više nego do sada - ocenio je on.

Terzić je rekao da je "ponosan na slavnu istoriju Zvezde, ali i siguran u početak nove epohe tog sportskog društva".

- Na kraju, želim da se zahvalim na dosadašnjem radu svima koji su dali svoj doprinos razvoju SD a posebno prof. Petru Škundriću i Nebojši Čoviću. Još jednom veliko hvala na izboru i ukazanom poverenju - zaključio je Terzić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.