SENZACIONALNE VESTI! Filip Kostić ide u Premijer ligu i igraće Ligu šampiona!
Filip Kostić, Foto: Profimedia

UPALA mu KAŠIKA U MED!

SENZACIONALNE VESTI! Filip Kostić ide u Premijer ligu i igraće Ligu šampiona!

Srpski reprezentativac će dobro da naplati partije od ove sezone

Objavljeno:

Totenhem je izborio plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu, čime je Antonio Konte napravio veliki uspeh i sebi obezbedio odličan položaj uoči letnjeg prelaznog roka. Može italijanski stručnjak sada da traži od klupskog rukovodstva da isprate njegov rad na terenu i dobro se otvore kako bi Sparsi naredne takmičarske godine bili konkurentni u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Lokalni mediji pišu da je Antonio Konte već skockao konačan plan za letnju pijacu, i da od čelnika Totenhema ultimativno traži osmoricu igrača kako bi napravio iskorak i možda pokušao da osvoji titulu. Veruje Konte da će za pojačanja imati na raspologanju blizu 100 miliona evra.

Antonio Konte
Antonio Kontefoto: Profimedia

Jedan od prvih pikova je reprezentativac Srbije i najbolji igrač Liga Evrope Filip Kostić. Rođeni Kragujevčanin je na sjajan način zatvorio epohu u Nemačkoj i sa međunarodnim trofejom se oprostio od Frankfurta. Međutim, jasno je da će Kostić posle odlične sezone, i kao igrač kome ugovor ističe narednog leta, biti tražena roba. Inter se pominjao kao moguća destinacija, ali je moguće da će Totenhem ispuniti veliku Konteovu želju. Ostrvski mediji pišu će Totenhem biti spreman da se bori sa Interom i Juventusom, s obzirom da će Kostić biti dostupan za 15 miliona evra. Reklo bi se bagatelna cena za igrača takvog kalibra.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Trošiće se ovog leta novac u Londonu. Totenhem se obavezao da posle plaćene pozajmice (deset miliona evra) ovog leta otkupi ugovor Dejana Kuluševskog od Juventusa za 35 miliona evra. Pored toga čeka ih i troška za otkup Kristina Romera, štopera pristiglog iz Atalante.

I nije tu kraj obavezama Totenhema. Došao je red da se ovog leta plati transfer Serhija Regilona iz Real Madrida vredan 35 miliona evra.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.