BAJERN ŽELI DA NOJER POTPIŠE UGOVOR DO POČETKA NJEGOVE PETE DECENIJE?! Evo i koliku su mu platu ponudili
Manuel Nojer, Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

za njega su godine samo broj

BAJERN ŽELI DA NOJER POTPIŠE UGOVOR DO POČETKA NJEGOVE PETE DECENIJE?! Evo i koliku su mu platu ponudili

Nojer je živa legenda Bajerna ali i fudbala generalno, ljubitelji ovog sporta imaće priliku da još dugo uživaju u manevarima ovog golmana.

Objavljeno:

Nema baš običaj minhenski Bajern da produžava ugovore sa veteranima, ali posle novih dešavanja oko Roberta Levandovskog i informacija da Poljak želi u Barselonu, klupsko rukovodstvo šampiona Nemačke nije imalo mnogo izbora. Kapiten tima i prvi golman reprezentacije Nemačke Manuel Nojer produžio je ugovor sa Bajernom iz Minhena do 2024. godine.

Pojavile su se tokom ove zime informacije da će 35- godišnji golman dobiti ugovor sa 2025. godine, ali i ovako Nojer će ostati u Bajernu gotovo do ulaska u petu deceniju života. Jasno je da će Aleksandru Nibelu vrata za odlazak biti širom otvorena.

Vest da je produžen ugovor sa Manuelom Nojerom obelodanjena je i na zvaničnom sajtu Bajerna, mada niko od nemačkih medija do sada nije precizirao finansijske detalje. Do sada je Nojer bio jedan od najplaćenijih igrača tima, sa godišnjom zaradom od 20 miliona evra bruto.

Nojer i Levandovski
Nojer i Levandovskifoto: AP

- Veoma sam srećan što se moj put u Bajernu nastavlja. Ponovo ćemo imati odličan tim, sa kojim ćemo moći da se borimo za sve trofeje. Kao golman i kapiten tima želim da budem stub i podrška u narednim ciljevima- rekao je Maneul Nojer.

Reprezentativac Nemačke je stigao iz Šalkea 2011. godine. Već šest sezona je kapiten Bajerna.

- Nojer je najbolji golman na svetu, već dugo vremena postavlja rekorde na međunarodnom nivou. Veoma sam zadovoljan što smo mu produžili ugovor - rekao je direktor Bajerna Oliver Kan.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.