ZVEZDA VEĆ ZNA MOGUĆE RIVALE NA PUTU DO LIGE ŠAMPIONA: Biće povlašćena DO KRAJA, a može i do 3. šešira za grupe!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević/Twitter

nikad bolja prilika

ZVEZDA VEĆ ZNA MOGUĆE RIVALE NA PUTU DO LIGE ŠAMPIONA: Biće povlašćena DO KRAJA, a može i do 3. šešira za grupe!

Nagrada za plasman u grupnu fazu LŠ-a je 15.640.000 evra

Objavljeno:

Crvena zvezda je uspela pobedom protiv Voždovca od 3:1 da odbrani titulu prvaka Srbije i to po peti put uzastopno. Na ovaj način, Zvezda je uspela i da obezbedi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će startovati od trećeg kola.

Ovogodišnjom titulom, Zvezda je uspela da obezbedi i sigurno učešće u Evropi iduće sezone, jer će igrati najmanje u grupnoj fazi Lige konferencija, ukoliko se ne domogne ni Lige šampiona, a ni Lige Evrope, što je malo verovatno, s obzirom na to da su crveno-beli povlašćeni i u trećem i u četvrtom kolu (plej-ofu) kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako je većina liga u Evropi završeno, tako je i Zvezda otkrila svoje potencijalne rivale u trećem, ali i u četvrtom kolu.

Ukoliko favoriti opravdaju očekivanja, potencijalni rivali Zvezde u trećem kolu biće ekipe Ludogoreca, Šerifa, Kluža, Bode Glimta, Ferenvcaroša i jedine sigurne ekipe u trećem kolu, šampiona Kipra Apolona iz Limasola.

A ako prođu u četvrto kolo, a i svi favoriti opet opravdaju očekivanja, Zvezda može da snage odmeri sa Viktorijom iz Plzenja, Karabagom, Malmeom ili Trabzonsporom.

Ukoliko Zvezda uspe da se plasira u Ligu šampiona, njoj je zagarantovan četvrti šešir u grupnoj fazi, međutim, ukoliko Benfika, Rendžers i Dinamo Zagreb ostanu bez plasmana u grupe Lige šampiona, Zvezda će se domoći i trećeg šešira, što znači da će u svojoj grupi imati i jednog "lakšeg" protivnika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.