PREPUSTILI SE TRENUTKU - ŠAMPIONSKI POLJUBAC MILANA I SNEŽE BORJAN: Retko ko bi izdržao to što smo mi! (FOTO)
Milan Borjan sa suprugom Snežanom, Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

strastveno

PREPUSTILI SE TRENUTKU - ŠAMPIONSKI POLJUBAC MILANA I SNEŽE BORJAN: Retko ko bi izdržao to što smo mi! (FOTO)

Posle meča Snežana Borjan se slikala sa Milanom unutar stadiona Zvezde, a podelila je i njihovu proslavu na atletskoj stazi

Objavljeno: 23:55h

Verovatno najradosniji fudbaler Crvene zvezde posle osvajanja pete uzastopne titule bio je kapiten i golman Milan Borjan.

Saigrači su mu omogućili da na najbolji mogući način zaokruži još jednu odličnu superligašku sezonu prepustivši mu izvođenje penala u nadoknadi vremena protiv Voždovca (3:1).

Borjan nije pogrešio, a odmah po poslednjem sudijskom zvižduku dugo je slavio pred "Severom"i "Delijama".

I te kako primećena je bila i njegova supruga Snežana Borjan koja je u izazovnom izdanju, držeći sinove za ruke, dočekala proslavu titule.

Sneža Borjan, Milan Borjan, Snežana Borjan
foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Posle meča se slikala sa Milanom unutar stadiona Zvezde, a oboje su podigli po pet prstiju. Podsetimo, samo su Borjan, Rodić, Gobeljić i Ben učestvovali u osvajanju svih pet Zvezdinih uzastopnih titula šampiona.

- Ponosna sam na to sto smo pet godina u Crvenoj zvezdi i sto imamo pet osvojenih titula! Da, mi smo ih osvojili zajedno i retko ko bi izdržao to što smo mi izdržali... Ali lepo je znati da nam dete ima pet godina i da je pet puta dizao pehar... Prelepo iskustvo - napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.