STANOJEVIĆ: Tužni smo i razočarani... NATHO: Znamo da NE ZAVISI OD NAS, to je najveći problem u Srbiji!
Bibras Natho, Foto: Starsport©

deprimirani

STANOJEVIĆ: Tužni smo i razočarani... NATHO: Znamo da NE ZAVISI OD NAS, to je najveći problem u Srbiji!

Crno-beli su ipak motivisani pred Kup

Objavljeno:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio srećan ishodom šampionske trke u Linglong Superligi Srbije.

Partizan je u poslednjem kolu pobedio Radnički iz Niša rezultatom 2:0, ali nije dočekao kiks Crvene zvezde koja je trijumfom nad Voždovcem osvojila petu uzastopnu titulu šampiona države.

- Mnogo utakmica, mnogo pobeda. Mislim da smo bili dobri ove sezone. Neću da se ponavljam ono što sam pričao, Svaka čast momcima koji su izdržali sve što se dešavalo i nisu izgubili motiaciju i veru, Dosta bodova smo osvojili, ali nismo osvojili titulu - rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Partizanu ostaje prilika da u četvrtak protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" osvoji utešni trofej.

- Da, igra se Kup u četvrtak, ali to je neka druga priča. Imali smo 37 utakmica cele sezone, malo smo tužni i razočarani. Danas je bila tenzična utakmica, ali na kraju je sve ispalo fer i korektno - zaključio je Stanojević.

Svoje viđenje je dao i vezista Bibars Natho.

- Niko nije verovao da to može da se dogodi, to je za mene najgore kad nemaš podršku, to je pomalo problem. Ali, zadovoljan sam poslom koji smo obavili i ne zanimaju nas druge stvari. Ako osvojiš 95 odsto bodova, a nisi šampion, to je crvena linija. Ne znam... - rekao je Natho.

FK Radnički Niš
foto: Starsport©

- Vreme je da uzmemo trofej. Poslednja dva finala izgubili smo na penale, sada je vreme da to uradimo, verujem i nadam se da ćemo uspeti - naveo je. Upitan je i kako pronaći motivaciju kada i pored dobrih rezultata ekipa nije uspela da osvoji titulu.

- Problem je što znamo da ne zavisi od nas, to je za mene najveći problem ovde u Srbiji. Ali moramo da gledamo sebe i da iz sebe izvučemo motivaciju. Kad vidiš svoje prijatelje i vidiš koliko su zaslužili titulu i stručni štab koliko je zaslužio, sami ili ne, to moramo da uradimo - rekao je Natho.

Radoslav Batak
foto: Starsport©

Trener Radničkog Radoslav Batak dugo je slavio sa igračima plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

- Na kraju je sviran taj penal, pod pritiskom važnosti utakmice. Osvrnuo sam se na nas u najavi utakmice, ali Vojvodina nam je učinila uslugu i igrali su do kraja. Svaka im čast. Izborili smo četvrtu poziciju. Grad Niš zaslužuje Evropu, kao i rukovodstvo koje nas je podržavalo tokom cele sezone - poručio je Batak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.