ROKADA U ZAGREBU: Dinamo dovodi bivšeg fudbalera Partizana?!
Fudbaleri Dinamo Zagreba, Foto: EPA

dogovor blizu

ROKADA U ZAGREBU: Dinamo dovodi bivšeg fudbalera Partizana?!

Ante Čačić će ipak ostati u prvaku Hrvatske

Objavljeno:

Iako je ove sezone trka za titulu u Hrvatskoj bila veoma zanimljiva, na kraju je epilog isti kao i prethodnih godina - zagrebački Dinamo je potvrdio dominaciju, odbranio je titulu, a proslavio ju je na najbolji način, sinoćnjom pobedom na Maksimiru nad najvećim rivalom, splitskim Hajdukom od 3:1.

Nedavnim povratkom Anta Čačića na klupu ''Modrih'' novi-stari šampion je podigao nivo igre i finiš sezone je odigrao u šampionskom stilu, pa se očekivalo da će Čačić ostati i sledeće sezone na klupi Dinama.

Međutim, zagrebački ''Index'' danas otkriva svoja nezvanična saznanja da je nekadašnji defanzivac Partizana Darko Milanič glavni kandidat za novog trenera hrvatskog šampiona!

Milanič ima 54 godine, a tokom igračke karijere je značajan trag, osim u Partizanu, ostvario i u austrijskom Šturmu, gde je takođe proveo sedam godina. Kasnije je bio i trener Šturma, a vodio je i Maribor, Slovan iz Bratislave, Pafos sa Kipra gde je nedavno smenjen posle poraza od Anortozisa.

Isti izvor navodi da je slovenački stručnjak juče gledao pobedu Dinama nad Hajdukom, da je u ''ozbiljnim pregovorima'' sa čelnicima zagrebačkog kluba, ali i da to ne znači da će Čačić napustiti Dinamo.

Navodno, njemu je ponuđena funkcija sportskog direktora koja je ostala upražnjena još od odlaska Zorana Mamića, pa bismo naredne sezone mogli da na delu vidimo mnogo jači Dinamo kada je sportski sektor u pitanju.

A u srpskoj Super ligi večeras ćemo saznati ime šampiona, Crvena zvezda dočekuje Voždovac, Partizan u Humskoj igra protiv Radničkog iz Niša, a obe utakmice počinju u 18.30h.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.