NAJKRATIVNIJI BOJKOT IKADA! Fudbalski svet na nogama: 10.000 navijača i pesma, a tribine prazne (VIDEO)
FK Valensija, Foto: Twitter/Superdeporte

la liga

NAJKRATIVNIJI BOJKOT IKADA! Fudbalski svet na nogama: 10.000 navijača i pesma, a tribine prazne (VIDEO)

Valensija je na svom terenu pobedila Seltu Vigo sa 2:0 u poslednjem kolu španske La Lige, a neverovatna scena sa ovog meča obišla je svet.

Objavljeno:

Valensija je pobedila Seltu golom Gomesa i autogolom Arauha, ali su se svi šokirali kada su videli da se ova utakmica igra pred praznim tribinama i nije im bilo jasno šta se dešava na Mestalji.

Prenos je pokazao da skoro da nije bilo navijača na tribinama, ali se ipak čula pesma navijača Valensije i mnogima nije bilo jasno o čemu se radi.

Međutim, ubrzo je stiglo objašnjenje. Naime, ispred Mestalje je bilo više od 10.000 navijača koji su navijali tokom cele utakmice, ali su odbijali da uđu na tribine svog stadiona. Na ovaj način su pokazali protest protiv vlasnika kluba Pitera Lima i Meritona, koje godinama pokušavaju da nateraju da proda klub.

Valensija je i ove sezone razočarala jer je ostala bez trofeja i plasmana u Evropu.

"Slepi miševi" su završili tek na devetom mestu i odavno se oprostili od borbe za Evropu. Navijači više ne mogu da izdrže i to su jasno pokazali.

Scene ispred stadiona Valensije iznenadile su, ali i oduševile fudbalski svet, a mnogi su rekli da su navijači španskog kluba pokazali kako se treba boriti protiv vlasnika koji uporno odbijaju da odu, a rezultati su iz sezone u sezonu sve lošiji. .

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.