Poruka kojom je Mbape odjavio Real: Novinar se "posipao pepelom" zbog Francuza: GLUP SAM!
Žozep Pedrerol, Foto: Twitter/ El Chiringuito in English

ostaje u parizu

Poruka kojom je Mbape odjavio Real: Novinar se "posipao pepelom" zbog Francuza: GLUP SAM!

Objavljeno je da Kilijan Mbape ostaje u PSŽ-u. Francuski šampion je na društvenim mrežama potvrdio tu vest.

Objavljeno:

Podsetimo, Mbapeu je ugovor isticao na kraju ove sezone.

Već nedeljama se spekuliše da će otići u Real Madrid. Iako mu je madridski klub navodno bio životni san, ipak je odlučio da ostane u PSŽ-u, u koji je stigao 2018. iz Monaka za, prema Transfermarktu, 145 miliona evra.

1 / 9 Foto: Profimedia

Na snimku koji je pariski klub objavio na društvenim mrežama, Mbape je u odelu iznad stadiona Park prinčeva i kaže: „Ovde se piše naša istorija. Ovo je Pariz“

Prvi čovek koji je u španskim medijima objavio da Mbape dolazi u Real Madrid i daje reč klubu, što je tada bilo tačno, bio je Žozep Pedrerol sa televizije El Čiringuito.

Juče se u direktnom programu posipao pepelom i izvinio gledaocima.

„Kada je Mbape obećao da će doći u Real, obavestio sam vas. Uveravao sam vas da će igrati za Real Madrid. Ja sam budala. Glup sam. Glup sam jer verujem ljudima na reč", rekao je on.

Inače isplivala je i poruka koju je Kilijan Mbape poslao predsedniku Real Madrida kada ga je obavestio da neće preeći u Madrid:

- Želim vam saopštiti da sam odlučio da ostanem u PSŽ-u. Hvala vam na pruženoj šansi da potpišem za Real Madrid za koji navijam još od malih nogu - navodno je napisao Mbape.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.