LUKA MILIVOJEVIĆ NAPUŠTA PREMIJER LIGU: Opet oblači crveno-beli dres?!
Luka Milivojević, Foto: EPA/Neil Hall

boravak u londonu se bliži kraju

LUKA MILIVOJEVIĆ NAPUŠTA PREMIJER LIGU: Opet oblači crveno-beli dres?!

Kapiten Kristal Palasa razmišlja da napusti klub iz najprestižnije lige i pojača redove svog bivšeg kluba

Objavljeno:

Luka Milivojević zbog malog broja utakmica razmišlja da napusti Kristal Palas samo godinu dana pre isteka ugovora. Željan igre i dokazivanja mogao bi biti ozbiljno pojačanje crveno-belima

Klub koji Luku Milivojevića (31) jeste Olimpijakos. Prema pisanju grčkih medija crveno-beli iz Pireja spremni su da plate Kristal Palasu 3.500.000 evra za Srbina.

1 / 4 Foto: Profimedia

Takođe žele da mu ponude trogodišnji ugovor, čime bi ga na duži period prisvojili za svoj vezni red. Ovaj rođeni Kragujevčanin pokazao je svoj prvobitni potencijal i talenat u Radu nakon kojeg se seli u redove Crvene Zvezde.

Luka Milivojević se nakon Zvezde preselio u belgijski Anderleht, tamo je ostavio nesvakidašnji dojam. Iz Belgije seli se u Olimpijakos gde ostaje tri sezone i pokazuje izvanredan kvalitet koji su lako primetili skauti iz Londona.

Palas je za Milivojevića izdvojio 15.000.000 evra pre pet godina. Zainteresovana za njega bila je i Valensija.

Nakon smenjivanja trenera u Kristal Palasu, Luka Milivojević biva odstranjen sa terena bez njemu znanih razloga. Dobijao je po koju šansu da zaigra i to bi uglavnom služio kao izmena sto je srpskom reprezentativcu znatno spuštalo moral. Odigrao je samo 19 utakmica za celu sezonu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.