PREDSEDNIK SPARTAKA KVARI DZJUBIN DOLAZAK U ZVEZDU: Nemoj da ideš u Srbiju, tamo nema para!
Artjom Dzjuba, Foto: Profimedia

ŠTA ĆE SAD DA BUDE

PREDSEDNIK SPARTAKA KVARI DZJUBIN DOLAZAK U ZVEZDU: Nemoj da ideš u Srbiju, tamo nema para!

Dzjuba ugovor sa Zenitom ima do juna ove godine i po svemu sudeći on neće biti produžen

Objavljeno:

Andrej Červičenko, nekadašnji predsednik FK Spartak iz Moskve, govorio je o mogućnosti da Artjom Dzjuba dođe u Crvenu zvezdu.

Červičenko nije protiv odlaska Dzjube iz Rusije, ali ne veruje da je sada pravi trenutak.

- Dzjuba je u Rusiji uradio mnogo toga. Na kraju karijere, ako se javi takva opcija, zašto ne bi igrao negde drugde? Ali ne znam koliko će neko u Evropi sada hteti ruskog napadača - izjavio je Červičenko.

Čovek koji je bio na čelu Spartaka kada se Dzjuba kao "klinac" probio u prvi tim misli da Beograd nije prava destinacija za iskusnog ruskog napadača.

1 / 5 Foto: EPA/Anatoly Maltsev

- Crvena zvezda? Srbija nije opcija i to je glupost. Samo zamislite: Srbija i zahtevi za platu koje ima Dzjuba. On zarađuje koliko i ceo neki klub koji je u Srbiji na trećem, četvrtom mestu. U Srbiji klubovi razvijaju mlade igrače i prodaju ih. Tamo igrači malo zarađuju i zbog toga što pre žele da pobegnu. Oni praktično nemaju 'legionare', a sad odjednom hoće da daju milione Dzjubi. Ne razumem to. Tamo ima mnogo mladih, hrabrih i snažnih igrača kao što je Dzjuba, tako da bi svakako pre forsirao nekog igrača kojeg može da unovči, nego da Dzjubi da milione -

Podsetimo, prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je nedavno rekao da postoji veliko interesovanje crveno-belih za Dzjubu, ali i da pregovori nisu još daleko odmakli.

Dzjuba ugovor sa Zenitom ima do juna ove godine i po svemu sudeći on neće biti produžen. U tekućoj sezoni postigao je 11 golova na 26 mečeva.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.