"NA TEBE DA BUDEM LJUBOMORAN? BOLJE DA SE UBIJEM!" Bogdanović očitao lekciju bahatom fudbaleru, pa mu spomenuo ženu
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

šok!

"NA TEBE DA BUDEM LJUBOMORAN? BOLJE DA SE UBIJEM!" Bogdanović očitao lekciju bahatom fudbaleru, pa mu spomenuo ženu

Bivši fudbaler prepričao razgovor sa aktivnim asom i udelio mu besplatnu lekciju

Objavljeno: 19:31h

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Rade Bogdanović je poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku, a ovog puta je očitao lekciju "bahatom" fudbaleru.

Naime, tokom gostovanja u podkastu "Alesto" je dao svoj sud o ženama fudbalera i apostrofirao njihov značaj u karijerama profesionalnih sportista.

Prvo je prepričao anegdotu kako se još uvek seća u koliko je časova upoznao svoju sadašnju suprugu, zbog čega ga i dalje "prozivaju" prijatelji.

- O d 4. januara 1989. od pola 1 sam u vezi sa svojom ženom. Tačno smo se tada upoznali i do dan danas smo zajedno.

Aca Stojanović se složio i rekao kako je žena zaslužna za 75 procenata uspešnosti karijere bilo kog sportiste.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: youtube/ALESTO

Što je Bogdanović potvrdio...

- Žena je bitna pogotovo kod sportiste, 75 posto uspeha, to potpisujem, stub kuće, ipak si ti na putovanjima, utakmicama, naporno, koncentracija. Pogotovo kad nisi kući, ovi vrhunski sportisti i nisu kući, kad će biti kući. Subota, nedelja utakmica, Liga šampiona, Liga Evrope utorak sreda... gde su treninzi, sledeća utakmica, eto je kup utakmica, pa reprezentacija, pa pripreme. Ako nemaš ženu kakvu treba, zamisli sad odeš negde i razmišljaš gde ti je žena, šta radi žena je li sa decom. 75 posto je žena je vrlo zaslužna za uspeh velikog sportiste. Oni koji izaberu loše, to se odmah vidi - rekao je Rade, pa ispričao razgovor sa jednim aktivnim fudbalerom.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/Mondo

- Kaže on meni "Vi ste malo ljubomorni, sad je mnogo više novca, mnogo više televizije popularnosti", ja njemu kažem, slušaj me: na tebe da budem ljubomoran, ja bih se ubio. Ti nisi svestan da za godinu dana nemaš ni 10, 20 odsto od onoga što si stekao. Hoćeš da ti kažem kako? Ostaviće te i uzeće ti 50. Od ostalih 50 posto si sigurno napravio loše investicije, 10 posto ti je već otišlo na kladionicu da ti žena ne zna i ovo ostalo malo familija, malo po ušima, nova koju ćeš naći, ne ostane ti još ni 10 posto.

Potom je uporedio "njegovo vreme" sa sadašnjom situacijom u fudbalu.

- Samo još nešto da ti kažem: Mi kad smo igrali fudbal Amazaon akcije su bile 3 dolara, sad su 3.000. Nemoj da daješ takav sud o bivšim fudbalerima jer je svako vreme nosi svoje breme i svako vreme je imalo i mane jako dobre pogodnosti. Ove novije generacije kad završe karijeru, krizni period je pet godina, tu dolazi do pucanja i cepanja. Nije reč pogodio - zaključio je Bogdanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.