FORTUNA I VAR UZ TOTENHEM: "Pevci" se dokopali 4. mesta, Burnli strepi za opstanak!
Nejtan Kolins (Burnli) očajava ispred fudbalera Totenhema, Foto: Profimedia

premijer liga, 37. kolo

FORTUNA I VAR UZ TOTENHEM: "Pevci" se dokopali 4. mesta, Burnli strepi za opstanak!

Najbolju šansu Burnli je propustio u 62. minutu, kada je Barns pogodio stativu

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u Londonu Burnli sa 1:0, u utakmici pretposlednjeg 37. kola Premijer lige i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Jedini gol postigao je Hari Kejn u osmom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca.

Penal je dosuđen posle upotrebe VAR tehnologije, kada je sudija Kevin Frend presudio da je Ešli Barns igrao rukom u kaznenom prostoru posle pokušaja Davinsona Sančesa.

Pre gola Spursi su imali nekoliko prilika za gol, pre svih Kejn i Son Hjun Min, a sa druge strane najbolju priliku imao je Maksvel Korne, ali je golman domaćih Ljoris dobro odbranio.

Londonska ekipa imala je nekoliko prilika i u nastavku, ponovo preko Sona i Kejna, a najbolju šansu Burnli je propustio u 62. minutu, kada je Barns pogodio stativu.

Totenhem je ostvario 21. pobedu i sa 68 bodova zauzima četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona. Dva boda manje, ali i utakmicu manje ima petoplasirani Arsenal, koji u ponedeljak igra protiv Njukasla.

Barnli je pretrpeo 16. poraz i bori se za opstanak u ligi, zauzima 17. mesto sa 34 bodova, koliko ima i Lids na 18. mestu u zoni ispadanja ali uz utakmicu manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.