Serija grešaka službenih lica dovela do OPŠTE ŽESTOKE TUČE KADETA! FSS pokrenuo postupke! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Buckarobanza

sledi epilog

Serija grešaka službenih lica dovela do OPŠTE ŽESTOKE TUČE KADETA! FSS pokrenuo postupke! (VIDEO)

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupke protiv sudije Gorana Anđelkovića, pomoćnika Jovana Grujića i Olivera Petrovića, kao i delegata Bobana Ilića.

Objavljeno: 09:37h

Fudbalski savez Srbije započela je postupke zbog velikih propusta na utakmici Kadetske lige između Napretka i Spartak Ždrepčeve krvi.

"Službena lica, bez izuzetka, terete se za seriju grešaka u obavljanju službene dužnosti na meču, završenom velikim skandalom – žestokom tučom mladih fudbalera, trenera i gledalaca", preneo je "Sportklub".

Kako se navodi, pomenuta grupa arbitara, koju je predvodio Goran Anđelković, dostavila je nepotpun izveštaj u kom su izostavljeni najvažniji detalji sa susreta.

Anđelković nalazi se na listi sudija Srpske lige, dok je Jovan Grujić odavno u pogonu FIFA. Treći Oliver Petrović često sudi na utakmicama Superlige Srbije i obojica su često "asistenti" arbitru Milošu Milanoviću.

"Prema Disciplinskom pravilniku FSS, u zavisnosti od kvalifikacije propusta, sudijama preti suspenzija od dva meseca, u težim slučajevima i do godinu dana. Slična kazna, zbog netačnog i nepotpunog izveštaja sa utakmice, predviđena je i za delegata", dodaje "Sportklub".

Disciplinski organ već je kaznio Napredak četiri utakmice zabrane igranja u prisustvu gledalaca.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.