BILO JE ČUDNO, DALI SMO JEDAN, A MOGLI SMO DVA ILI TRI: Rikardo izneo svoje utiske posle plasmana u novo finale!
Rikardo Gomeš, Foto: Starsport©

svoje viđenje

BILO JE ČUDNO, DALI SMO JEDAN, A MOGLI SMO DVA ILI TRI: Rikardo izneo svoje utiske posle plasmana u novo finale!

Pre finala Kupa u kom će se Partizan boriti za trofej sa Zvezdom 26. maja

Objavljeno:

Najbolji strelac Partizana nastavio je golgetersku seriju.

Partizan se plasirao u osmo uzastopno finale Kupa Srbije, savladao je sinoć Vojvodinu u Humskoj sa 2:1, a Rikardo Gomeš je svojim novim golom stigao do brojke od 35 pogodaka u sezoni i izjednačio dosadašnji rekord Mateje Kežmana u Partizanu.

Pobeda Partizana je mogla da bude mnogo ubedljivija, jer je u prvom poluvremenu domaći tim propustio veliki broj stopostotnih prilika, što je u izjavi za klupski sajt istakao i Rikardo.

- Bilo je čudno na početku, postigli smo jedan gol, a mogli smo, ne znam tačno, pet, šest, možda. Za neke šanse nismo dobro odlučili u poslednjem trenutku, poslednjem dodavanju ili šut nije bio dobar, ali mislim da smo držali koncentraciju i postigli smo i drugi gol i otišli na poluvreme sa dobrim rezultatom. Drugi deo ovog susreta je bio malo teži, bilo je previše toplo i bili smo umorni, ali mislim da smo zaslužili pobedu - izjavio je Rikardo.

1 / 7 Foto: Starsport©

Pre finala Kupa u kom će se Partizan boriti za trofej sa Zvezdom 26. maja, crno-bele očekuju još dva prvenstvena kola u borbi za titulu prvaka. Sledeći rival je Voždovac, a meč je na programu u ponedeljak.

- Da, njihov teren je nezgodan, sa veštačkom travom, ali što se tiče nastavka sezone spremni smo na sve. Sezona se približava kraju, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da završimo na najbolji mogući način - navodi Rikardo Gomeš.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.